0 comentaris
08:44
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Cook and Travel entre les cuines més avantguardistes i avançades de Salou
  
No hi ha dubte que en Pep Moreno és avui per avui un dels xefs de les comarques tarragonines més interessants per la seva cuina evolutiva, creativa, avantguardista i avançada. Acaba d’arribar del Madrid Fision i està al dia de les novetats gastronòmiques del país. Ja fa uns anys, la Guia Gourmand va guardonar el seu establiment Sirco Esbarjo Gastronòmic tarragoní amb la designació de Restaurant de l’Any.

Actualment està al front dels restaurants Cook and Travel i el Deliranto a Salou. Aquest segon estarà obert després de les vacances a partir del 14 de febrer. El primer ofereix un singular viatge gastronòmic pel mon.

Certament és un viatge apassionant per l’Europa Mediterrània, l’Amèrica del Nord i del Sur, l’Asia exòtica, l’Àfrica tribal o l’anomenat Womderland. Els plats estan distribuïts a la carta en aquest apartats segons correspongui i es pot triar d’un territori o d’altre, segons els gustos de cadascú. També es pot triar un menú concret: Volta al mon conegut, 35,00; viatge per Wonderland, 45,00; Degustació Nikkei, 45,00; o Mex-Thai, 40,00; i una sorpresa, per Aventurers, 50,00.

Cal començar per la burrata amb tòfona i coca dolça de tomàquet confitat, un clàssic de la carta de Pep Moreno, que acaba la preparació davant dels comensals i que és el que més ens va encantar; superrecomanable, tota una delícia, sense despreciar en absolut els demés, foie del Faraó, presentat en forma de piràmide i amb “arena del desert”; carpaccio de llamàntol amb vegetals marins; pop a la brasa amb pedres del passeig i emulsions vegetarianes; risotto de placton marí amb llamàntol rostit; pluma ibèrica amb verdures a la antonesa; i lletó a baixa temperatura a l’estil del xef. Després un repàs al carro de postres tots preparats a la casa, un autèntic paradís pels llépols, amb el maracuià o pastis de Belen amb maduixes, i pels xocolaters, cal recomanar els bunyols de xocolata. Una gran delícia gastronòmica.
Fèlix Llovell - 09/02/2017 - 08:44h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat