0 comentaris
10:42
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El restaurant Les Moles presenta el nou menú degustació 2017
  
El proper divendres 10 de març el restaurant Les Moles (Ulldecona) presenta el nou menú degustació “Postveritat”. Un menú pensat per Jeroni Castell per confondre i sorprendre al comensal en tot moment. La veritat ja no importa. Nou menú degustació 2017 "Postveritat", on l'emoció i l’experiència personal són més importants que la veritat.

Per a la celebració de l'estrena d'aquest nou menú Les Moles ha convidat el Celler Castell d'Encus de Raül Bobet per acompanyar les noves creacions de la seva cuina.

Raül Bobet, enginyer químic i doctor en enologia, s'ha convertit en una de les figures imprescindibles del panorama enològic nacional. Raül Bobet està embarcat en un projecte molt personal com és el cas de la seva aventura pirinenca, el celler Castell d'Encus, que ha posat una punta de llança en una de les zones més altes de la DO Costers del Segre.

Una vinya i un celler en plens Pirineus de Lleida, amb la neu a tir de pedra, amb grans diferències de temperatures entre el dia i la nit, amb greus inclemències meteorològiques, amb ventades, calamarsa i tot el que es pot esperar d'una alçada entre els 850 i 1.000 metres en aquestes latituds de la nostra orografia. Sobre terrenys franc calcaris de baix contingut orgànic, la finca compta amb 23 hectàrees de vinya de varietats com ara cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, pinot noir, syrah, petit verdot, sauvignon blanc, riesling, Semillon i Albariño. Entre les seves parcel•les es troben a més nombrosos cups de fermentació excavats a les roques al segle XII que, en l'actualitat, s'estan reutilitzant en el procés fermentatiu al costat de les tines de fusta i d'acer inoxidable.

Al costat de la recuperació dels mètodes més antics i tradicionals, el celler es caracteritza també per l'ús de la tecnologia més avançada i una filosofia basada en la investigació i l'experimentació. Resultat de tot això són uns vins amb estil propi, frescos, complexos i de gran personalitat.

La presentació del nou menú degustació va precedida, com cada edició, de Les Jornades Gastronòmiques, entre els dies de l‘11 al 19 de març, on es podran degustar les noves creacions acompanyades dels vins Les Moles DO Terra Alta i el cava Oriol Rossell DO Cava inclosos, a un preu molt atractiu.
Fèlix Llovell - 09/03/2017 - 10:42h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat