0 comentaris
16:44
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Miami Can Pons, l'excel•lència de la cuina del Delta en el marc d'un hotel encisador: Miami Mar
  
La família Pons va començar la tasca restauradora del Miami Can Pons al centre de la població de Sant Carles de la Ràpita l’any 1950 i sempre ha estat un dels millors referents de la cuina del Delta de l’Ebre.

Després de 55 anys, el gener del 2005, el van traslladar als baixos del nou hotel Miami Mar, situat davant mateix de la badia dels Alfacs, per millorar i continuar oferint com sempre la cuina marinera autòctona amb especialitats de temporada.

En aquest marc, certament encisador, enfront del jardí i la piscina de l’establiment, el restaurant ofereix les elaboracions del Delta que realitza amb molt encert Maria Salvador Alonso.

La mariscada i els productes de temporada són els plats estrella d’aquesta cuina, protagonitzada pels llagostins, les ostres, les angules, les galeres, navalles, caixetes, carxofes, bolets... A la carta també destaquen els arrossos, com el “tot pelat”, sarsueles, suquets (el de rap amb patates i carxofes és deliciós), etc. Darrerament ha incorporat el cranc blau, una espècia forana d’origen desconegut que s’establert a la badia i que resulta molt gustós.

Té també diversos menús i una carta especial per a nens. Disposa de 3 varietats de pa d’elaboració pròpia.

Dirigeix la sala Josep Balada. Celler amb 150 referències, està a l’atenció de Joan Ramon Reverté. El vi de la casa és el Gandesola, D. O. Terra Alta. És imprescindible reservar taula els caps de setmana. El restaurant participa activament amb “El Col•lectiu de Cuina”, “Estació Nàutica i les Jornades Gastronòmiques de la galera, pop i arròs, llagostí i escamarlà. I continua sent des de fa 50 anys el num. 1 de les Terres de l’Ebre en la compra de peix i marisc a la confraria de pescadors de Sant Carles de la Ràpita.

Actualment porten la direcció els germans Joan i Patrícia, tercera generació de la família Pons.

A la bona cuina del restaurant cal sumar-hi l’oferta del petit hotel amb encant en què s’ubica: Miami Mar, ideal per un cap de setmana. Obert des del 2003, gaudeix d’una curada decoració moderna en primera línia de platja i totes les seves habitacions (24 habitacions, 1 suites i 5 junior suite) tenen vistes al mar i a la platja. Són molt tranquil•les i s’hi pot escoltar el soroll del mar i els ocells que segueixen el curs de les barques de pesca. Gestionat també pels propietaris, la família Pons, disposa de la Q de Qualitat. Disposa de Wi-Fi en zones nobles i accés per a discapacitats en totes les plantes. Compte amb garatge, piscina, jardí i terrassa solarium.

Passeig Marítim, 18-20. (43540) Sant Carles de la Ràpita. Tel.: 977 74 05 51. Horari de 13,30 a 16,00 i de 20,30 (estiu 21,00) a 23,00. Tanca la segona quinzena de gener. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. 3 menjadors privats per fins a 150 comensals. mar@miamicanpons.com. Web: www.miamicanpons.com.
Fèlix Llovell - 17/03/2017 - 16:44h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat