0 comentaris
09:38
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Petit d'Kastro, la cuina de sempre amb un toc d'innovació, a Vilallonga del Camp
  
El trobem al centre de Vilallonga del Camp, davant de l’església, un restaurant petit però amb un encant especial. Amb només 4 taules l’establiment aconsegueix un ambient acollidor, del de sempre, el de casa, amb taules de fusta, estovalles de quadres i amb cuina tradicional familiar, feta amb paciència, delicadesa i amb productes de matèria primera de temporada.

El xef i propietari, Leopoldo de Castro, apassionat per la cuina va anar aprenent els millors secrets dels fogons a casa seva des de ben petit; s’interessava i preguntava a la seva àvia i mare sobre les receptes casolanes que preparaven des de generacions.

Leopoldo creu i predica la cuina elaborada tradicionalment, el caldo cuinat a baixa cocció i fent xup xup tot el matí; l’essència dels ingredients de sempre, com la carxofa; creu en la mescla de productes, però amb mesura i amb cert gust... en resum, Leopoldo presenta una cuina tradicional, de sempre, amb sentiment i amb un toc de modernisme.

A una pissarra del local hi ha escrita l’oferta culinària que canvia cada dia segons les compres de temporada i el patró explica als comensals. Cal fer cas dels seus consells i disposar-se a gaudir uns plats que estan exquisits.

En la nostra visita hem pogut degustar especialitats com l’amanida de salmó marinat amb poma i salsa tàrtara; albergínies escalivades amb formatge de cabra, ceba i tomàquet i anxoves; carxofes amb lluç, gamba i salsa d’àpid i bleda; cebetes farcides amb carn i foie, poma i pinyons; pebrots farcits de carn; lasanya de carn rostida amb ceps; arròs fosquet de carxofa i sípia; pastís de xocolata i pastís de crema catalana.

Un ampli menú degustació plenament satisfactori que permet fer un repàs molt complert dels principals plats de l’oferta culinària del Petit d’Kastro d’acord amb els productes de temporada i la cuina de mercat, amb elaboracions molt acurades.

El celler compta amb unes 17 varietats de vins i caves, bàsicament de territoris propers. El vi de la casa és de la D.O. Conca de Barberà, 5,00 euros.

Adreça: Plaça de l’església 12. 43141, Vilallonga de Camp. Tel.: 977 84 09 39 (cal reservar). Horari de 9,00 a 15,00 de dimarts a diumenge i de 21,00 a 22,30 divendres i dissabte. Tancament setmanal: dilluns. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: dkastro@live.com.
Fèlix Llovell - 15/04/2017 - 09:38h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat