0 comentaris
13:20
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La Piadina della Nonna, tutti pasta d'elaboració pròpia, a Tarragona
  
La Teresa Valldosera, dona amb molta empenta i emprenadora, ha obert des del passat mes de desembre La Piadina della Nonna, en el local que abans ocupava La Madolina, de la mateixa propietat, també de cuina italiana.

La Teresa, que té com a vaixell principal el restaurant Da Nícola, al carrer Comte de Rius, de Tarragona, vol oferir també en aquest segon local situat al carrer Estanislau Figueras una línia de cuina basada en la “piadina” -un pa pla elaborat amb farina de blat d'origen italià, típic de les províncies de la Romagna a la Regió Emília-Romagna. La piadina romagnola és un producte gastronòmic compost per una massa de milfulls elaborada amb farina de blat, greix de porc (o oli d'oliva), sal i aigua, tradicionalment cuit en un plat de terracota, anomenat teglia, i avui dia més comunament cuinada sobre plaques de metall o sobre pedres refractàries anomanades testo.

L’establiment també inclou a la carta tot tipus de pasta italiana, d’elaboració pròpia en una gran varietat de pizzes, amanides i pastes com espaguetis, tortellinis, en diferents salses com la carbonara, bolonyesa, etc. Tot fet amb forn de llenya amb pasta fresca de fabricació pròpia, en una cuina a la vista dels comensals.

Entre les especialitats, el carpaccio de bou, l’amanida mamma, el provolone amb sobrassada i mozzarella; bruschetta, piadina, pasta o pizza a escollir... i a l’hora de les postres, el tiramisú, couland de xocolata i la piadina de nutella.

Dirigeix les sales, que té una capacitat per uns 50 comensals, amb gran amabilitat i simpatia, Paola Dessi i davant la cuina hi ha Jordi Font, que abans ja havia treballat en el Da Nicola i és diplomat en elaboració de pastes. El vi de la casa es de Rene Barbier. Molt recomanable la sangria de cava per començar i el limoncello al final de l’àpat, amb el cafè.

Diariament ofereix un menú per 14,95 euros i també, de als migdies no festius un de 9,95. A destacar l’excel•lent relació qualitat/preu.

Carrer Estanislau Figueras, 14. (43003) Tarragona. Tel.: 977 23 05 53. Tanca dimarts. Aire condicionat. Master Card i Visa. Correu electrònic: lapiadinadellanonna@gmail.com
Fèlix Llovell - 20/04/2017 - 13:20h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat