0 comentaris
20:50
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Casa Ramón Marinés, de bona cuina típica marinera del Delta de l'Ebre, des del 1948
  
Casa Ramon-Marinés, té una llarga i positiva història de bona cuina típica marinera del Delta de l’Ebre i la badia dels Alfacs, que arranca del 1948. Va ser aquest any quan Ramon Pons i Maria Cinta Carbó, pares de la segona generació, María Inès Pons i el seu espòs Joaquín Ojando, van fundar aquest restaurant que continua oferint els plats autòctons tradicionals de la població marinera de Sant Carles de la Ràpita.

Els mariscs i els peixos són els protagonistes d’aquest establiment familiar, que ofereix una bona cuina del mar, ben elaborada per la xef Mari Carmen Gisbert, que juntament amb el seu marit, Joaquim Ramon Ojando, la tercera generació, són actualment els propietaris i qui porten les rendes de l’establiment.

Compta també amb l’hotel Plaça Vella, de 3 estrelles i 21 habitacions. En Joaquim Ramon dirigeix les sales. En entrar, després del bar, en el que hi ha un expositor del millor marisc del dia, hi ha un menjador petit molt acollidor i al fons una sala de molt gran per fins a 250 comensals. Al primer pis, un altre gran menjador per a tot tipus de celebracions, casaments, comunions, etc. La decoració és senzilla, d'estil mariner. El servei és casolà, familiar, amable i diligent.

A destacar també la terrassa a l’aire lliure, pels dies de bon temps.

El celler compta amb unes 50 referències.

Especialitats i preus: Barco grillé, safata variada de marisc amb llagosta o bou de mar o nècores, 132,00; ortigues de mar, 13,20; arròs tot pelat, 14,30; suquet de peixos a la marinera, 39,60; angules, 66,00; caixetes de mar, 22,00; cloïsses al vapor, 19,00; rap a la crema d’alls tendres, 20,00; llagostins especialitat Casa Ramón, 20,00; gelat de turró amb teula d’ametlla, 3,95; bunyols de crema amb gelat de mantecado, 3,95. Menú, 16,50. Menú degustació, 65,00. Vi de la casa: Terra Alta i Penedès, 6,00.

Arsenal, 16. (43540) Tels.: 977 74 23 58 i 977 74 03 61. Horari de 13,00 a 01,00. No tanca. Master Card, Diners, 6000 i Visa. Aire condicionat. Capacitat total per a 650 comensals. casaramon@casaramon.com. Web: www.casaramon.com.
Fèlix Llovell - 11/05/2017 - 20:50h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat