0 comentaris
09:30
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Art Restaurant, cuina catalana contemporània de temporada, a l'Espluga de Francolí
  
Ocupant una antiga masia rural amb encant, reformada, situada als afores de l’Espluga de Francolí, pràcticament a l’entrada pel seu accès nord, a uns 100 metres del Celler del poble, on antigament s’elaboraven vins, està Art Resturant.

En un ambient íntim, acollidor i familiar podem gaudir d’una cuina catalana contemporània de temporada, amb productes de la terra, de tradició i de creativitat.

El xef Jose Mª Ortega va iniciar la seva carrera davant dels fogons l’any 1996 com a ajudant al restaurant del seu pare a Eivissa. També va treballar en diferents restaurants de la illa. Cap a l’any 2000 arriba a la Conca de Barberà on comença com ajudant i més tard cap de cuina a un conegut restaurant de la comarca.

L’any 2015 decideix reobrir l’Art Restaurant, juntament amb la seva esposa i directora de sala, Lorena Ortega, qui té cura també del celler que compta amb unes 50 varietats amb D.O. Conca de Barberà. El vi de la casa és Art (Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah) Rendé Masdéu, 7,00.

L’establiment
L’oferta gastronòmica és àmplia i variada. Ofereix un menú diari (12,50 laborables i 18,50 caps de setmana i festius) a escollir entre quatre primers que varien cada dia; de segon hi ha per triar entre peix, carn o plats cuinats, i els postres casolans també varien cada dia. També disposen d’una carta a escollir entre diferents plats.

Com especialitats de la carta podem destacar els tastets de foies amb confitures i torredetes, 14,50; cargols a la llauna,13,00; canelons gratinats de l’àvia, 8,00; ous tofonats amb patata al forn i pernil ibèric, 9,00; suprema de lluç amb bolets escabetxats, 12,50; entrecot de vedella Angus,17,00; conill amb allioli, 10,50; magret d’ànec amb reducció de vi jove, 13,00; espatlla de xai al forn amb patata i ceba confitada, 16,00; couland de xocolata amb gelat de vainilla, 6,00; orelletes amb vi dolç, 5,50; crema catalana, 4,00. En temporada fa calçotades, 28,00.

Camí Clos, s/n. 43440. L’Espluga de Francolí. Tel.: 977 871 871. Horari de 13 a 16h i de 20,30 a 23h (divendres i dissabtes nits). Tanca dilluns. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, aparcament i 2 menjadors privats per fins a 50 comensals. info@artrestaurant.es. Web: www.artrestaurant.es
Fèlix Llovell - 14/05/2017 - 09:30h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat