0 comentaris
10:40
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Miramar, Cambrils. 60 anys. Història d'un somni
  
“1957-2017. Han passat 60 anys d’ençà que es va iniciar aquesta història, la nostra! La d’una família que ha treballat sempre amb il•lusió i volem celebrar-ho amb un dinar-inauguració dels actes d’aquest emblemàtic any”. Així deia la convocatòria als mitjans de comunicació, clients destacats i amics el restaurant situat al costat de la famosa torre de Cambrils. El passat dia 20 de juny va tenir lloc la festa al menjador del primer pis del Miramar Restaurant, ple de gom a gom.

Joan Gómez, el propietari, va dir unes paraules, repassant una la història de l’establiment nascut el 1957. Després hi va haver la projecció d’un documental. La foto de l’equip i un esplèndid dinar en aquest entorn encisador que com explica la carta del menú són parets que expliquen experiències gastronòmiques basades en la tradició, en la cura dels aliments i les receptes; que parlen de gent, de relacions humanes que van més enllà d’un simple establiment que acull comensals... Les parets del restaurant Miramar fa anys –concretament 60-, que són testimonis del plaer de les persones en degustar certs plats, parets que oloren aromes marins i perfums vinícoles que encaixen perfectament amb les propostes gastronòmiques... Parets que han vist com la feina ben feta sempre denota coneixement, saviesa i atenció.

L’àpat es va iniciar amb els aperitius de la casa maridats amb cava Juvé y Camps Brut Rosé. Tàrtar d’orada i llagostí amb maionesa verda i coulis d’escalivada amb torredetes de cereals, maridat amb Bancal del Bosc de Vinyes Domènech; segueix broqueta de romer amb ventresca de tonyina Balfegó i reducció de soja, maridat amb Boix per tú de Vinyes Domènech; després, llagostins a la crema de taronja navelina, amb el mateix vi; i rèmol al forn amb llit de patates, amb Furvus, de Vinyes Domènech. Com a postres, xarrup de sorbet de gin-tònic, textures de xocolata, petit fours, cafès i licors.

Passeig Miramar, 30 (43850). Cambrils. Tel.: 977 36 00 63. Horari de 13,00 a 16,00 i de 19,45 a 23,00. Tanca uns 40 dies coincidint amb el Nadal. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, terrassa. Capacitat per fins a 100 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: restaurant@miramar-cambrils.com. Web: www.miramar-cambrils.com.
Fèlix Llovell - 24/06/2017 - 10:40h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat