0 comentaris
11:46
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Palau del Baró, la cuina del Delta al barri antic de Tarragona
  
Des del passat 30 de març Tarragona compta amb un restaurant que ofereix la tradicional cuina del delta de l’Ebre. Ocupa el Palau del Baró, situat al nucli antic, al carrer Santa Anna, a prop de la plaça del Forum. El palau va ser residència del Baró de les Quatre Torres durant el segle XVII, i més tard de la rica família Vives, procedent de Vila-rodona. Ho demostra la sumptuositat de les estances i la terrassa i jardí romàntic. Els menjadors de decoració clàsica estan situats al primer pis, al costat d’una bonica terrassa interior enjardinada, ideal per a les nits d’estiu.

José Emilio Bertomeu, empresari, apassionat de la cuina dels seus colors, olors i sabors del Delta, sempre havia desitjat tenir un restaurant per donar a conèixer la cuina de la seva comarca, i la Maria Teresa Vidal, amb experiència en el sector de l’hosteleria, formen un tàndem perfecte per inicia aquest viatge de la restauració al trobar un local lliura a la Capital. I així, el Palau del Baró que des de fa anys venia sent restaurant, ha reobert les seves portes per oferir els plats més tradicionals del Delta.

La Maria dirigeix les sales i José Emilio col•labora amb al xef, Xavier Pérez, introduint-lo en aquesta cuina mediterrània del Delta de l´Ebre.

El celler té una cinquantena de referències i el vi de la casa és el Crinel blanc, de la DO Tarragona, 8,50 i un Vall del Pou negre, de la DO Terra Alta.

La carta compren els apartats d’especialitats del Delta, pica pica per compartir, arrossos, peixos, carns i postres. Els protagonistes principals són els productes frescos que arriben diariament del delta de l’Ebre: Musclos, ostrons, ostres, peixos, arrossos...

Entre les especialitats podem destacar l’anguila amb suc, 15,00; cloïsses del Delta a la marinera, 11,00; daus de sípia amb allioli, 9,00; ostres de la badia del Fangar, 10,00; carpaccio de tonyina, 14,00; arròs Carnaroli caldós amb crac blau del Delta, 18,00; fideuà negre o amb sípia, 14,00; suquet de rap amb cloïsses i gambes, 19,00; llenguado amb salsa d’ametlles, 15,00; espatlla de corder, 20,00; foie d’ànec amb poma verda i PX, 13,00; menjarblanc amb canyella, 5,00; tiramisú de la casa, 6,00.

També ofereix un menú especial Delta de l’Ebre, 35,00; menú d’arrossos, 30,00; menú festius, 25,00 i menú del Palau, 25,00.

Santa Anna, 3. (43003) Tarragona. Tel.: 977 24 14 64. Horari de 13,15 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia, excepte a l’estiu. 4B, Master Card, 6.000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 4 menjadors privats per fins a 100 comensals. Admet gossos a la terrassa. info@palaudelbaro.es reserves@palaudelbaro.es Web: www.palaudelbaro.es
Fèlix Llovell - 16/08/2017 - 11:46h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat