0 comentaris
09:35
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Carbayu, una referència gastronòmica molt recomanable al Morell
  
Des de que l’Albert Álvarez, a l’any 2011, va agafar la direcció del restaurant Carbayu, l’establiment ubicat en una antiga casa senyorial de 1750 que va ser de la Marquesa del Morell, coneguda com “La Dolça”, al centre de la població, s’ha situat en una referència gastronòmica molt recomanable.

Carbayu, paraula d’origen asturià que significa una espècie de roure d’Astúries, ofereix actualment una exquisida i aconseguida línia de cuina clàssica mediterrània amb productes de proximitat, el peix i marisc del Port de Cambrils i totes les verdures són d’agricultura km. 0 i de temporada. Les carns, que són excel•lents procedeixen de la vall d’Esla (Lleó).

L’immoble està distribuït en 3 menjadors, el de planta baixa per a uns 80 comensals i dos al primer pis, per a15 i 22 comensals, a més d’una terrassa coberta per a 30 persones i una altre descoberta per a 90 persones.

Els diferents menjadors tenen una decoració d’estil clàssic francès molt agradable, amb detalls que ens recorden a l’època amb uns escuts de pedra, les llums, la llar de foc, les flors, el mobiliari, etc. Els menjadors privats del primer pis certament resulten molt caquetons i familiars. També cal destacar el servei, en tot moment, cordial i atent amb els comensals.

El celler és molt extens amb unes 135 referències de vins i caves, amb marques i anyades importants.

La carta consta només d’un menú a preu fix, diari de 13,90 euros i de cap de setmana 22,50 euros, amb gran varietat de plats, alguns amb suplement. En la nostra darrera visita vam assaborir unes croquetes de pernil ibèric amb llet fresca de caserio; creps farcides de cranc; copa de pop a la brasa amb boniato blanc i groc; tonyina vermella macerada amb soja i tòfona, olis de pebrots del piquillo; “chuletón” de bou macerat durant 40 dies amb soja i grosella; sorbet de llimona amb fruites del bosc; pastís casolà de crema i rovell torrat. Tot boníssim.

Amant dels detalls i l’exquisidesa, l’Albert organitza periòdicament sopars maridats amb cellers de gran prestigi d’Espanya, com la de Vega Sicilia.

Plaça de la Font, 16 (43760) El Morell. Tel.: 977 84 20 90. Horari de 13,00 a 16,30 i de 20,00 a 00,00 hores. Tanca diumenge nit. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, terrassa i 2 menjadors privats per fins a 30 comensals. Admet gossos a la terrassa. Correu electrònic: carbayurestaurant@gmail.es. Web: www.restaurantcarbayu.com
Fèlix Llovell - 30/08/2017 - 09:35h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat