0 comentaris
09:10
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Espai Prioral by Joan Urgellès, cuina de fusió als peus de la Prioral de Reus
  
El prestigiós xef Joan Urgellès, pel seu restaurant reusenc que porta el seu nom, es va fer càrrec de l’Espai Prioral el passat mes d'abril, situat en ple centre de Reus, front de la Prioral de Sant Pere, l’església més destacada de la ciutat.

Espai Prioral disposa de tres espais diferents. En la part més alta està el chill-out, per prendre cocktails i copes mentre es gaudeix d'unes vistes a l'aire lliure úniques de la coneguda torre de l'església, tot un símbol de Reus.

En els baixos, està la discoteca Cèntric que serveix també de sala d'esdeveniments, un espai per a celebracions i reunions, amb projeccions i música en directe.

I a l'entrada del local està el Restaurant precedit d'una molt agradable terrassa al carrer peatonal, a peu de la part posterior de la Prioral. La decoració és acollidora, relaxant i informal. El servei proper i amable està dirigit per Marcelo Prieto.

I la cuina, que és el més important, porta la signatura de Joan Urgellès que ha preparat una carta de tapes i platets per compartir, en una línia de fusió entre la cuina catalana mediterrània i la cuina oriental, que es fa present en salses i acompanyaments.

La carta es divideix en els següents apartats d'encertades elaboracions: Taules, creació, innovació, tradició; bao & mollete; i dolços.

En la nostra visita hem degustat el tartar de salmó, 8,90; caneló de carbassó emplenat de salmó, crema de formatge i olives negres, 7,00; amanida Thai d'escamarlans al vapor, 14,00; croquetes de pollastre i foie sobre fons d'escuma de ceps, 8,00; gamba en tempura de kimchi, 10,90; bao de gambes, 7,00; ceps amb carxofes i gambes, 10,00; mollete fregit de llobarro, escamarlans i foie i ceba caramel•litzada, 9,00; gelat de iogurt, 4,50; couland de xocolata, 5,00.

Una degustació molt completa i satisfactòria d'aquesta nova oferta gastronòmica en el cor de Reus, que posa en relleu el bon fer, la creativitat i professionalitat d'aquest laboriós xef, que aviat gestionarà 4 restaurants a la capital del Baix Camp (Joan Urgellès, Club de Tennis Salou, Espai Prioral i El Cafè de Reus, que obrirà al setembre).

Carrer de la Mar, 34. (43201) Reus. Tel.: 977 590 479. Horari: De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 24,00. No tanca. Master Card, 4B i Visa. Web: www.espaiprioral.com
Fèlix Llovell - 17/09/2017 - 09:10h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat