0 comentaris
11:34
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Mas Folch retorna a una cuina del passat recuperant els gustos de sempre, però amb brillants presentacions
  
Després del seu destacat pas pel restaurant Arcs de Tarragona, els germans Aixalà van inaugurar al maig de l’any 2005 aquest restaurant que ocupa una vella masia centenària de la família, ben restaurada i habilitada com a restaurant.

Daniel, als fogons, ofereix amb la seva depurada tècnica culinària cuina tradicional de mercat mediterrània a la qual imprimeix el seu toc personal. No falten plats de la seva genialitat, al costat d’altres de la cuina clàssica catalana, als quals infon la seva personalitat. Però segons ens ha explicat en Daniel vol anar deixant la creativitat de molts dels seus plats per retornar a una cuina del passat recuperant els gustos de sempre i els plats de les nostres àvies que requerien molt de temps i paciència, sense perdre unes brillants presentacions oferint les sensacions d’uns fogons molt tradicionals ben treballats.

David atén els tres menjadors de la planta baixa, amb decoració minimalista. La carta de vins presenta 125 referències de vins i caves.

Al 2014 la Guia Gourmand el va designar “Restaurant de l’Any”. Sens dubte és un gran restaurant a tenir molt en compte, ja que entra en la línia dels millors establiments de les comarques tarragonines, malgrat l’oblit incomprensible d’algunes guies estatals, ja que té una molt bona cuina, ampli celler, un marc encisador i un bon servei.

Entre les especialitats de la carta destaquen la coca de sardines; escuma de tòfona amb peu de porc i rovell cruixent; carpaccio de picanya; “pochas” amb cloïsses; vieira sobre patata i espinacs; nero vermell a l’estil Orio; tataki de vaca vella gallega; pinya amb pepino fumat; mandarina pai.

L’oferta gastronòmica inclou també 3 menús: Menú, 33,00; Menú degustació, 49,50 i Menú del xef, 66,00.

Carretera Reus-Constantí, km 4,5. (43120). Tel.: 977 26 01 31. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca dilluns tot el dia, de dimarts a diumenge a la nit (excepte reserva de grups a partir de 20 comensals). Vacances al gener. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Diversos menjadors, per fins a 300 comensals. Correu electrònic: info@masfolch.com. Web: www.masfolch.com.
Fèlix Llovell - 04/10/2017 - 11:34h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat