0 comentaris
08:41
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Villa Retiro, la magnífica cuina de Fran López, a Xerta
  
Inaugurat l’any 2006, és el restaurant de l’hotel del mateix nom, en el qual el fill del propietari, Francesc López, ofereix tota la seva saviesa culinària, que, malgrat la seva joventut, és moltíssima, ja que ha estat alguns anys al costat de Ducasse, a París, després d’estudiar a l’Escola Hoffman, de Barcelona.

La seva línia de cuina és d’autor, amb productes frescos i de temporada, amb un alt nivell d’elaboració. Una cuina molt treballada en la que està molt present la culinària del Delta de l’Ebre. La carta de vins presenta unes 500 referències a càrrec del sommelier Javier Campo que també dirigeix la sala, que té una capacitat per 24 comensals, amb decoració acollidora i gran separació de taules. A destacar el servei que és molt professional y amable. 6 varietats de pa d’elaboració pròpia. El vi de la casa és L’Indià, 20,00. Des de l’any 2010 gaudeix d’una estrella a la Guia Michelin i un 9,25/10 a la Guia Gourmand, situant-lo entre els restaurants més destacats de les comarques tarragonines.

L’oferta gastronòmica es basa en quatre menús: Executiu, 35,00; del Arròs, 48,00; degustació, 68,00 i Homenatge, 94,00 (preus sense iva). Entre les especialitats cal destacar: Hort de tomàquets, 24,00; la mar, 28,00; bacallà fred, 30,00; arròs de senglar, 26,00; esmorzar de ric, 25,00; llamàntol i horta, 39,00; llobarro salvatge, 36,00; peix de llonja, s/m.; “carré” de corder, 35,00; dues aus, pollastre de granja i ànec salvatge, 32,00; colomí rostit, 32,00; “Yucatán”, 12,00; esferes, 12,00; garrofes de xocolata, 14,00; sortit de formatges de Catalunya, 16,00.

L’Hotel Villa Retiro ocupa un edifici construït l’any 1882 per Josep Fontserè, mestre d’Antoni Gaudí, i catalogat com a edifici modernista colonial. Està envoltat per un jardí exuberant, amb plantes tropicals, arbres centenaris, salts d’aigua, coves i llacs. Ocupa una finca molt tranquil•la dins de la població de Xerta. Ofereix 7 habitacions i 2 suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl•lit, TDT, DVD, ràdio, Wi-Fi, barnús, assecador de cabell, servei d’habitacions 24 hores i pany electrònic. Disposa d’habitacions per a discapacitats. El preu de l’ habitació doble és de 136/271 euros/dia (esmorzar inclòs).

Compte amb Spa (amb sauna, jacuzzi, tractaments personals, massatges, i perruqueria), aparcament propi, piscina, gimnàs i salons de convencions.

Molins, 2. (43592) Xerta. Tel.: 977 47 38 10. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit, dilluns. Nadal i de 2 de gener a 2 de febrer. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 3 menjadors per fins a 50 comensals. reservas@hotelvillaretiro.com. Web: www.hotelvillaretiro.com.
Fèlix Llovell - 20/10/2017 - 08:41h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat