El restaurant Voramar, d'Altafulla, guanya el concurs millors arrossos d'Espanya 2017
  
El restaurant Voramar, d'Altafulla, s'ha alçat amb el títol de Millor Arròs d'Espanya. Així ho ha decidit el jurat de la I Edició del concurs Millors Arrossos 2017, en el qual han participat més d'1.000 restauradors de tota Espanya i el final del qual s'ha celebrat el passat dia 31 d'octubre, coincidint amb el Dia Internacional de l'Arròs.

La recepta guanyadora és un Arròs cremós amb shitake i presa ibèrica amb maionesa de foie que elabora la xef Sara Nicolás en el restaurant Voramar d'Altafulla (Tarragona). “El secret està en el punt de cocció i en l'ús d'ingredients de primera qualitat”, ens ha explicat Nicolás, xef del Voramar, un restaurant familiar amb un toc innovador.

El concurs, impulsat per la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR) i per la Federació de Cuiners i Rebosters d'Espanya (FACYRE), amb el suport de Unilever Food Solutions amb l'objectiu de dinamitzar el consum d'arròs fora de les llars, ha comptat amb un jurat d'excepció format pels prestigiosos xefs Kiko Moya i Mario Sandoval, tots dos amb dos estrelles Michelin. “La final ha estat molt renyida a causa de l'alt nivell dels professionals que han estat competint”, assegura Moya. Per la seva banda, Sandoval ha destacat que: “Els sis finalistes han demostrat la gran professionalitat de la restauració del nostre país, que ha sabut combinar perfectament el respecte per la tradició amb la posada al dia i la innovació”.

Àngels Solans, directora general de Unilever Food Solutions, ha destacat l'alt nivell de participació, però també l'originalitat, el treball i l'alt nivell dels restauradors que: “Ens demostra una vegada més el bon moment que viu la gastronomia i hostaleria del nostre país”.

José Luis Yzuel, president de la Federació Espanyola d'Hostaleria, s'ha referit al consum d'arròs al nostre país destacant que “es consumeixen 247.000 tones anuals d'arròs, 6 kg d'arròs per persona i any, una xifra superior a la mitjana europea que és de 4,7 kg. També ha destacat que “La cultura espanyola de l'arròs va més enllà de la tradicional paella, com demostra l'àmplia gamma d'arrossos que existeixen a Espanya”.
Fèlix Llovell - 03/11/2017 - 09:24h
hovolemtot
11/11/2017
12:25
Jo hi vaig anar i l'arròs no estava massa encertat, altres persones que venien amb mi i havien menjat arròs un altre dia al Voramar, ho van corroborar. Potser no tenien el dia, però francament un aprovat pelat. També ens van intentar vendre com a fresc un peix que no tenia cap gust, evidentment congelat.
Ens van tractar coma barcelonins i no sabien que som de Tarragona i de família de pescadors.
De totes formes un mal dia el té tothom, felicitats pel concurs.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat