0 comentaris
07:53
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Portofino obre de nou les seves portes a càrrec de la família Battini
  
La família Battini ha presentat el nou Portofino, de Salou, tot un clàssic en la restauració de la capital de la Costa Daurada, que després d'uns mesos de tancament per renovar-se i posar-se al dia, ha reobert fa poc les seves portes amb més il•lusió i entusiasme que mai, sota la direcció de Enzo, fill del propietari.

Portofino va néixer en 1986 al centre del Passeig de Jaume I, la principal avinguda de Salou, davant la platja i amb unes vistes esplèndides. Era el complement de la discoteca Fash Back que l'empresari Vicent Battini va posar a l'entrada de la turística població i que amb el suport de la seva esposa Coral i els seus dos fills, Enzo i Hugo, ha mantingut durant molts anys fins que tots dos negocis han passat a la nova generació.

En els últims temps la família va decidir llogar Portofino que afortunadament ha recuperat fa mig any i condicionant-ho torna a brillar en el panorama gastronòmic del nostre litoral.

El xef en aquesta nova trajectòria de l’establiment és David Díaz, que amb una formació realitzada a l'Escola d'Hostaleria de Cambrils i treballar en diferents restaurants del Camp de Tarragona es fa càrrec de la cuina totalment renovada del Portofino.
En la presentació es va oferir als assistents un menú degustació que després d'un amplíssim pica pica va culminar amb una degustació d'arrossos: Crema de carabassa; pernil i formatge sobre pa de vidre amb tomàquet; calamars a la romana; carxofes fregides amb romesco i sal de carbó; frochi de pera i formatge amb salsa de pesto; mol•luscs al vapor amb vi blanc; i paella, arròs negre i fideuà. De postres, brownie de xocolata i gipsy (gelat de vainilla amb cafè descafeïnat de sobre i Cointreau).

Portofino oferirà diàriament un menú per 15 euros tot inclòs, a més de la carta de cuina italiana i mediterrània, treballada artesanalment amb plats fets al moment. Com es va apuntar, el nou restaurant, que no tancarà a l'hivern, és una continuïtat en el treball d'aquesta família establerta a Salou fa molts anys i que sempre ha col•laborat en el desenvolupament de activitats turístiques i promocionals del municipi.

Passeig Jaume I, 14 Salou Tel.: 977 38 07 10. reservas@portofinosalou.com
Fèlix Llovell - 09/11/2017 - 07:53h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat