0 comentaris
11:20
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Quinoa, al centre de Falset, cuina km. 0 a càrrec de Matias Fernández
  
Situat al centre de la capital del Priorat és un dels pocs restaurants que, a les comarques tarragonines, té els distintius de Km 0. Això significa que molts dels productes que l’establiment utilitza són ecològics o de pagesos de la comarca o voltants, en definitiva que potencia la producció de proximitat. Així, a la cuina del Quinoa trobem ous de pagès, oli de Siurana, verdures, formatges, farina, sal marina, patata de Prades, arròs Bomba del Delta de l’Ebre… i la carta que s’ofereix, lògicament és de temporada. Fins i tot, les postres i els gelats també s’elaboren al restaurant.

Aquest és el repte del jove xef propietari del Quinoa, Matias Fernández, nascut el 1979 i que compta amb una important formació professional, i actualment ja porta 15 anys al capdavant del Quinoa, oferint una de les cuines més interessants de les comarques interiors. La sala la dirigeix Katty Araujo i el celler amb unes 160 referències esta a cura de Daniel Lucas.

En la nostra visita van degustar una crema de carbassa amb foie, molt ben resolta; unes bones croquetes de pernil ibèric; un excel•lent pop amb parmentier, carpaccio de bolets i ou; arròs de perdiu i sípia, una singular combinació de mar i muntanya; i senglar en salsa amb xocolata i blat amb pesto, un plat de caça, contondunt i fort sabor.I finalment, coca d’anís amb mató, gelat de codonyat i praliné d’avellana, uns dolços per acabar l’àpat.

Altres especialitas del restaurant són els bunyols de bacallà confitat amb allioli de safrà de Jiloca; entrecot de vedella “eco brunek” amb la seva guarnició; lluç d’ham amb pil-pil de poma, carxofes i escorces de bacallà; rajada amb romesco de fesols; peres al vi amb gealt de vainilla, coc i xocolata; codonyat fet a la casa, crema de formatge i galeta.

En l’apartat de tapes destaquen les gambes a l’allada, cargols de mar amb allioli; parmentier amb ou de corral ferrat i sobressada ibèrica; anxoves del Delta, olivada i tomàquet i el paté d’ànec, torradetes i confitura, entre d’altres.

També ofereix un Menú del dia amb aigua i vi D.O. Montsant inclós, per 20,50 euros (iva no inclós). Vi de la casa: Falset DO Montsant Cooperativa Falset Marçà, 8,00.

Miquel Barceló, 29. Falset. Tel.: 977 83 04 31. Horari: de 13,00 a 15,30 i de 21,00 a 23,00. Tanca: dimart; les nits entre setmana millor trucar. 3 menjadors per a 35, 60 i 100 comensals. xeff-quinoa@hotmail.es Web: www.restaurantquinoa.com
Fèlix Llovell - 13/12/2017 - 11:20h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat