0 comentaris
16:04
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La Quilla d'en Xavier, molt bona cuina de 'ranxets' amb vista de la platja de Torredembarra
  
Aquest restaurant té una trajectòria d'aproximadament 20 anys sent un referent a Torredembarra en peixos salvatges i mariscs. Al 2017, Xavier Fernández i la seva esposa, Silvia Pons, van iniciar la nova direcció mantenint alguns plats emblemàtics del restaurant i aportant plats d'una qualitat en producte de proximitat i temporada de màxim nivell, a més de les tècniques culinàries de la cuina moderna.

Xavier, xef en cuina i pastisseria, en gestió avançada de cuina i xef, en direcció i administració de cuina per a cuiners i xefs, ofereix diàriament un menú denominat “del Port” amb plats de la cuina de les barques i de “pagès” coneguts pels vilatans com de “Rantxets”, amb productes naturals, frescs i elaborats amb tècniques similars a com ho realitzaven els pescadors i els agricultors de la zona en temps passats. En projecte pel 2018, les brases que aportaran un altre tipus de possibilitats de cocció de la matèria primera que és de singular qualitat.

Silvia està al capdavant de la sala, de decoració minimalista, amb una capacitat per 45 comensals, situada al primer pis d'un edifici en forma de “quilla” d'un vaixell, que dóna nom a l'establiment, situat al començament del port esportiu i sobre la immensa platja de Torredembarra, amb unes vistes esplèndides i una terrassa, per a 25 comensals, ideal per al bon temps. El celler té unes 45 referències, principalment de vins catalans.

Entre les seves especialitats podem citar les anxoves Sant Filippo. 9,00; tartar de tonyina vermella Balfego, 16,50; caneló fred de llamàntol nacional, 18,50; suprema de llobarro salvatge, 26,00; cocotxes amb cloïsses, 28,00; rellom de vedella amb foie, 28,00; melós de be, 18,50; arròs de marisc, 24,00; llesca amb ou de Santa Teresa, 6,50; gelat de mascarpone amb sopa de fruits vermells, 6,50; pastís de formatge amb gelat de mandarina, 6,50. Menú entre setmana: 13,50 i 16,00 caps de setmana i festius. Preu del menú degustació: 75,00 (12 plats amb maridatge inclòs a taula completa). Preu mitjà: 40,00. Vi de la casa: Blanc de Folls, 14,50.

C/Tarongers, 7B (43761), La Pobla de Montornès. Tels.: 661 540 453 977.64 08 39. Horari: De 13:00 a 16:00 i de 20:00 a 24:00 hores. Tanca: Tots els dilluns menys els festius i des del 6 fins al 27 de gener. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, aparcament, terrassa i 1 menjador privat para fins a 20 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: xaviersrestaurant@gmail.com. Web: www.laquilla.es
Fèlix Llovell - 16/01/2018 - 16:04h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat