0 comentaris
19:25
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Sadoll Restaurant, 12 anys de cuina mediterrània sense artificis a Tarragona
  
Joan Ruíz i Eva Sánchez, ell al davant de la cuina i ella al capdavant de la sala, van inaugurar l’any 2006 aquest restaurant, que enguany celebra el 12è aniversari, per oferir una línia de cuina mediterrània creativa sense artificis. Sadoll, que vol dir “quedar satisfet després d’un àpat” és la missió d’aquesta jove parella al seu local de decoració modernista, situat a la Part Alta de Tarragona, molt a prop de la Catedral.

El restaurant disposa de dos menjadors que ens recorden els temps de principis de segle vint, molt agradables, amb quadres de paisatges tarragonins i una capacitat per fins a 40 comensals (en una sala 20 comensals i a l’altre fins a 30, per grups). En Joan (amb una formació que arranca de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i es complementa en diferents restaurants de Barcelona, Cuba i la Costa Daurada) i Eva proposen una cuina sincera, amb pinzellades modernes i utilitzant productes de temporada.

L’oferta culinària ofereix al migdia de dimarts a divendres no festius, un menú de 16,00 euros i un altre a les nits i dissabtes, de 28,00 euros tot inclòs. Els dos menús ofereixen una sèrie d'especialitats que varien segons temporada. També hi ha a l’oferta gastronòmica de l’establiment dos menús degustació sorpresa, per encàrrec, a 32,00 i 38,00 euros, sense beguda inclosa. Bodega climatitzada. A la carta de vins i caves hi ha unes 30 referències.

De la carta cal destacar com especialitats els caragols saltats amb sal i pebre acompanyats amb allioli, 10,90; tàrtar de tonyina amb alvocat, remolatxa i sèsam, 14,00; pop a la planxa amb patata, sobrassada i allioli, 18,00; llom de bacallà amb salsa de mostassa antiga i mel, 14,50; peix del dia, s/m.; filet de vedella amb salsa Pedro Ximénez i ceba cruixent, 19,00; i a l’hora de les postres, el coulant de xocolata amb gelat de vainilla, 5,50; pastís de formatge amb coulis de mango i sorbet de mandarina, 5,00; el nostre tiramisú, 5,00.

El vi de la casa és el Catrell Novell blanc, negre o rosat (DO Conca Barberà) Rosa Maria Torres, 11,00.

Carrer Talavera, 25 cant. Mercè. (43003). Tel.: 977 24 44 04. Horaris migdies de dimarts a dissabte de 13,30 a 15,30 i nits de divendres i dissabte de 21,00 a 22,30 hores. Tanca diumenge i dilluns tot el dia i 15 dies de gener. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. 2 menjadors privats per a fins a 20 i 30 comensals. Correu electrònic: sadoll@sadollrestaurant.com. Web: www.sadollrestaurant.com.
Fèlix Llovell - 01/02/2018 - 19:25h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat