0 comentaris
19:17
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Cal Faiges, el millor producte del Delta en elaboracions tradicionals
  
Molt a prop de la carretera que enllaça amb Sant Carles de la Ràpita, al carrer més ample d'aquest petit poble del Delta, que pertany al municipi d'Amposta hi ha Cal Faiges, ocupant un ampli local amb nombrosa vegetació com a element decoratiu.

A l'entrada del restaurant familiar trobem el vestíbul, un espai entremig de l'establiment, tranquil i reservat, amb il•luminació càlida. Segueixen dos menjadors interiors amb una decoració típica del Delta i una terrassa o menjador exterior, ple de plantes i llum natural, molt agradable.

Joan Faiges fa 40 anys, pràcticament tota la seva vida, s'ha dedicat al món de la cuina. Nascut a l'Ampolla va aprendre l'art dels fogons treballant en restaurants i hotels de Cambrils, fins que l'any 1997 va decidir obrir el seu propi restaurant amb el suport de la seva esposa, també a la cuina, Inés Gargallo.

Ofereixen una àmplia carta i suggeriments, de la cuina tradicional de la comarca, buscant sempre els millors productes del Delta. Entre les especialitats podem destacar les ostres, 6 unitats, 12,00; calamars a la romana, 13,20; petita fregitel•la de peix, 15,00; gambes a l'all, 11,00; bunyols de bacallà, 11,00; musclos a l'all, 7,70; cloïsses a la marinera, 16,50; paella de marisc i sípia, 16,50; arròs de la ribera, amb ànec, anguila i caragols de terra, 14,30; arròs caldós de llagosta, 30,00; cassoleta de rap a l'all cremat, 19,80; suprema de rèmol amb angules, 25,00; i a l'hora de les postres, la majoria casolans, pa de pessic banyat amb cafè i crema cremada, 5,50; crema catalana, 4,40; flam d'ou, 3,85.

Ampli celler amb quasi un centener de referències, principalment de les comarques tarragonines. El vi de la casa és de la D.O. Montsant, 11,00.

El futur del restaurant està garantit amb la filla dels propietaris, Neus Faiges, que després d'estudiar a l'Escola d'Hostaleria de Cambrils ha fet pràctiques a restaurants de Franca i actualment està al Celler de Can Roca, de Girona.

Ronda dels Pins, 13 (43549 Poblenou del Delta (Amposta). Tel.: 977 74 27 03 i 627 495 328. Horari de 13,00 a 16,30 i de 21,00 a 23,30. Tanca dilluns i nits excepte els caps de setmana. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: info@calfaiges.cat. Web: www.calfaiges.cat
Fèlix Llovell - 04/03/2018 - 19:17h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat