0 comentaris
22:39
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Petit D'Kastro, el retrobament de la cuina d'abans, a Vilallonga del Camp
  
Al bell mig de la població de Vilallonga del Camp, davant mateix de l’església, es troba aquest petit establiment que es va inaugurar el 5 de desembre de 2012. Està celebrant el seu cinqué aniversari. Aquesta és la segona “aventura” del xef Leopoldo De Castro, un personatge que és aparellador, però que la seva fal•lera i vocació per la cuina el va fer deixar el món de la construcció per dedicar-se als fogons. Ja de molt petit li agradava entrar a la cuina de casa seva i preguntar-li a la seva àvia i a la seva mare sobre les receptes de les elaboracions casolanes que preparaven.

La primera experiència professional en aquest terreny va ser el restaurant tarragoní D’Kastro, davant de la terrassa del Palau de Congressos. Més tard va obrir El Petit D’Kastro de reduïdes dimensions (només 4 taules per 18 comensals) i una cuina oberta a la vista dels comensals.

El mateix Leo dóna la informació necessària de l’oferta culinària, que varia diàriament i s’exposa en una pissarra aprofitant una columna del local, és de cuina casolana molt tradicional, amb rostits, guisats i elaboracions que feien abans les nostres àvies i mares. El servei és familiar i amable. El celler conté unes 17 varietats de vins i caves, bàsicament de territoris propers. El vi de la casa és de la D.O. Conca de Barberà, 5,00.

Entre les especialitats cal destacar l’amanida de patata amb tonyina i romesco Josep Bertran, 5,00; carxofa farcida de brandada de bacallà i gamba, 7,00; guisat de “pochas” amb piparra, 7,00; rollets de carbassó farcits de carn, 6,00; bacallà al pil pil amb ceba farcida amb escalivada, 14,00; galta de porc, 10,00; i a l’hora de les postres, la macedonia de fruites marinades amb suc de taronja, 3,00; pastís de taronja i xocolata, 3,00; coca lleugera de poma, 3,00. El preu mitjà volta entre els 20,00/25,00 euros.

A destacar la magnífica relació qualitat/preu.

Plaça de l’Església 12. (43141) Tel.: 977 84 09 39. Horari de 9,00 a 15,00 de dimarts a diumenge i de 21,00 a 22,30 divendres i dissabte. Tancament setmanal dilluns. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. dkastro@live.com
Fèlix Llovell - 07/03/2018 - 22:39h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat