0 comentaris
12:31
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Masia de la Platja Restaurant, entre els millors locals de tapes de la Costa Daurada, a Calafell
  
Situat al mateix costat de la Masia de la Platja Restaurant, que té més de 50 anys d’història, un és un dels més prestigiossos i distingits de la Costa Daurada Nord, certament tot un referent gastronòmic de la zona, va néixer el 2017 el local Masia de la Platja Tapes, com una iniciativa de Ramon Guasch, tercera generació de la coneguda família restauradora, per oferir una cuina de tapes per compartir, en aquesta línia de gastronomia que actualment està tan de moda.

El local, que es comunica directament al fons amb el restaurant Masia de la Platja, en el que comparteix cuina, consta d’una agradable barra de bar i tres menjadors confortables i amb decoració moderna y agradable, predominant la fusta clara, gran miralls i pedra vista. Un extens pany de paret és ocupat per una cava climatitzada amb un bon nombre de referències de vins principalment del Penedès.

Al costat d’una àmplia carta d’oferta gastronòmica en format de tapes i cassoletes, tant de línia tradicional com de creativitat, molt ben realitzades pel xef Ramon, una vistosa i colorista pissarra que es trasllada entre les taules exposa les tapes de temporada segons les compres diàries. També cada dia es prepara un cóctel diferent. Cal destacar les postres fetes a la casa, que resulten exquisides.

Alguna de les tapes s’elaboren o s’acaben davant dels comensals, amb la utilització de nitrogen, constituint una petita obra d’art en presentació i explicació.

Entre les especialitats podem destacar el mini Cornetto de salmó, mascarpone i caviar de truita, 1,50; cruixent de maduixa amb de foie micuit amb salsa de mango, 3,00; espàrrecs oberts amb maionesa de kinchee i vinagreta nitro, 8,20; croquetes de pollastre i pernil, 2,00; moll de l’ós amb gambetes, 12,00; patates nipó, 6,50; xips de carxofa amb encenalls foie mi cuit, 12,10; caneló de carn amb salsa de tòfona negre i nou caramel•litzada, 4,50; tripa, cap i pota amb cigrons, 12,00; cocotte de cua de bou, 14,00; cheese cake nitro, formatge fresc, streuzel d’ametlla, maduixes i fava tonka, 12,00. Vi de la casa: Castell de Calafell, DO Penedès, 3,00.

Carrer Vilamar, 69. (43820) Calafell. Tel.: 977 69 51 00. Horari servei en barra: de 12,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00 (divendres i dissabte fins a les 24,00 hores). Tanca dimarts nit i dimecres. American Express, 4B. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: info@masiadelaplatja,com. Web: www.masiadelaplatja.com.
Fèlix Llovell - 13/03/2018 - 12:31h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.