0 comentaris
07:51
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Una escapadeta per Setmana Santa a l’Ampolla: Casa Montero per gaudir de tots els sabors del Delta
  
Per aquells tarragonins que no marxin fora de vacances per aquesta Setmana Santa i vulguim fer una escapadeta d’una jornada per canviar d’aires i gaudir d’un bon dinar davant d’un port esportiu, al costat del mar, a tres metres de l’aigua, en un pintoresc poble del Delta de l’Ebre, suggerim anar a L’Ampolla, a només 75 km. de Tarragona.

Després de tombar una mica pels singulars paisatges del Delta, veure les seves aus i passejar una estoneta pel poble, anem al Club Nàutic Casa Montero, el restaurant dels germans Montero.

Jesús Lluís i Carme Montero, pertanyen a una família de restauradors procedent de Villarrobledo (Albacete); van néixer entre fogons i plats i en aquest ambient van seguir creixent i van decidir continuar la tradició familiar, conjugant la mestria dels seus pares amb les noves tendències culinàries i, al seu torn, aprofitant tots els fruits naturals que ofereix el Delta de l’Ebre i el Mediterrani.

El menjador és lluminós i elegant, destacant la preciosa decoració dels plafons amb motius mariners, autèntiques obres d’art.

Compten amb el xef Paco García, i ofereixen cuina de mercat i dieta mediterrània, molt ben elaborada, amb plats mariners certament exquisits. Molt bons arrossos però les seves especialitats de la carta inclouen també plats de peix i marisc boníssims com les torradetes d’anguila fumada, 11,50, bouquet d’amanides amb rap i llagostins amb balsàmic tebi, 12,90; tallarines amb cloïsses i gambes, 13,75; llagostins els calamars a la romana, 15,12; medallons de rap amb romesco Casa Montero, 21,50; turbot al forn amb panses i pinyons; 21,50, orada en crosta de sal i el seu guarniment, 22,00; arròs caldós amb llamàntol, 21,50; graellada de peix de la costa, 28,50. Menú, 20,00. Menú degustació, 35,00. El vi de la casa és el Sumarroca (Penedès), 10,00. Millor reservar taula.

Club Nàutic. (43895) Tel.: 977 59 33 36. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00.
Fèlix Llovell - 27/03/2018 - 07:51h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.