0 comentaris
09:42
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Brisa restaurant (Tamarit Beach Resort) obre temporada amb una important remodelació
  
És el restaurant del Tamarit Beach Resort, camping considerat com un dels millors de Catalunya i que gaudeix d’importants distincions que així ho acrediten.

Posa molta cura en oferir en el seu restaurant, situat a tocar platja, un nivell gastronòmic a tenir en compte no solament pels campinstes sinó també pels amants de les bones cuines en un agradable ambient i un adequat servei.

Amb aquest objectiu, sota la gerència de Sergi Novell, per l’actual temporada ha remodelat totalment l’establiment i especialment el menjador interior amb una decoració elegant, i molt encertada, de línia marinera i moderna. A més de la terrassa al costat de la platja compta amb la terrassa del terrat que obre els mesos d’estiu i a l’entrada de l’establiment un ampli snach per a tapas i menjars més informals.

La cuina és mediterrània i de temporada, ben elaborada, amb especialitat en arrossos. El plat rei de la casa, a l’estiu, és la paella, en 10 tipus diferents i fideuejat. Resulten delicioses prendre-les al costat del mar, amb les vistes esplèndides del castell de Tamarit. També ofereix una suculenta carta de plats amb peix i productes de la nostra terra. El xef és Joan Serrai el director de sala Alex Dumitru.

El celler té una selecció acurada de vins adients a l’oferta culinària, amb una trentena de referències.

Entre les especialitats de la carta cal destacar l’amanida de quinoa amb llagostins i remolatxa, 8,90; ceviche de corbina amb maracujà, 7,50; tartar de tonyina amb alvocat i sèsam, 950; xipirons amb ceba caramel•litzada i maionesa cítrica, 8,90; arròs marinera, 17,00; fideuejat amb sépia i cloïsses, 12,00; llenguado a la planxa farcit de bolets i llagostins, 17,50; suquet de rap amb escamarlans i cloïsses, 13,90; pop i patata trufada, 17,00; xai a baixa temperatura sobre parmentier de boniato, 12,50; tiramisú, 4,90; pastís de formatge amb gelat de maduixa i llima, 4,90; pastís tatin amb gelat, 4,90.

Platja Tamarit, s/n. (43008) Tel.: 977 65 13 64. Horari de 13,00 a 15,30 i de 19,00 a 22,45. Tanca octubre a Semana Santa. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament de pagament. Terrassa. Capacitat per a 160 comensals. Correu electrònic: restaurantes@tamarit.com. Web: www.tamarit.com.
Fèlix Llovell - 04/05/2018 - 09:42h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.