0 comentaris
14:19
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Casa Rius, a Deltebre, ofereix exquisits arrossos, destacant el de carxofa i el caldós de llamàntol
  
No hi ha dubte que un dels llocs més escaients per tastar els millors arrossos de les comarques tarragonines és el Delta de l’Ebre perquè allí és on el producte és autènticament de km 0. Al costat dels extensos arrossals, degustar un bon arròs veient com plàcidament el riu recórrer els últims kilòmetres abans d’arribar al mar és tota una delícia.

La plataforma digital surtdecasa.cat va fer, fa un temps, un rànking dels 10 millors arrossos del Delta, després de visitar nombrosos establiments de la comarca ebrenca.

Entre els restaurants escollits estava Casa Rius, de Deltebre, situat al costat mateix del riu i que té com a especialitat més destacada l’arròs de carxofes (ara estem de temporada) i llagostins, seleccionat en el rànking dels 10 millors.

Certament la Maria Cinta tenen la mà trencada amb els arrossos i ens explica que els bons productes són la clau de l'excel•lència del seu famós arròs amb llagostins i carxofes, que és el rei de la casa (fins i tot el diari francès Le Monde s’ha fet ressò).

A la cuina es sofregeix la carxofa, afegeix l'arròs i, a poc a poc, va incorporant-se el brou fins que l'arròs està al punt. Les cloïsses i els llagostins coronen la paella que, tot i que queda fosqueta degut a la carxofa, té un sabor exquisit.

Però en la nostra darrera visita a Casa Rius van degustar un altre dels grans arrossos de la Casa que és el caldós de llamàntol i l’hem de recomanar també perquè està senzillament sensacional i justifica també el viatge.

Prèviament es recomana fer uns entrants de marisc abans d'abordar l'arròs. Unes cloïsses a la marinera o uns ostrons del Delta, unes algues arrebossades o uns popets confitats, acompanyat d'un vi blanc de la Terra Alta, Penedès o de qualsevol altra Denominació d’Origen catalana acaben de completar una molt feliç estada en aquest restaurant familiar que petoneja a l'Ebre.

I abans d’aquestes delícies culinàries, un passeig per les terres ebrenques admirant la seva singular flora i fauna, culminarà una excursió primaveral inoblidable.

C/Reis Catòlics, 6 (43580) Deltebre. Tel.: 977 489 960. No tanca cap dia. Horari de 12,00 a 17,00. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Aparcament. Correu electrònic: restaurantcasarius@gmail.com
Fèlix Llovell - 07/05/2018 - 14:19h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat