0 comentaris
09:11
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
4R Gastrobar, una altra sorpresa gastronòmica a Salou
  
Sorprèn gratament descobrir bons restaurants gastronòmics a la zona més turística de Salou, especialment si pertanyen a una cadena hotelera. Però aquest és el cas que avui comentem, el “4R Gastrobar” de 4R Hotels (www.4rhotels.com), propietat de la Família Roig, que lidera el projecte de 4R Hotels en la Costa Daurada. Segons Xavier Roig, President també de l'Associació d'Hostaleria Salou Cambrils La Pineda, “l'aposta de 4R Gastrobar és oferir tot l'any una oferta cuidada per a turistes i especialment per a gent del propi Salou, Tarragona, Reus i de la zona pròxima”.

Aquest restaurant aposta per fusionar l'estil mediterrani amb tocs de Mèxic i Japó, la qual cosa aporta una rellevant innovació i segella l'esperit diferencial de l'establiment, sota la batuta de José Juan Pérez i en els fogons com a xef el seu fill Roberto, 4R Gastrobar ofereix des de fa poc més d'un any una cuina d'autor que sorprèn al comensal per la seva varietat i qualitat, tant del producte com de les elaboracions i presentacions. Dirigeix el menjador Francisco Durán.

En la recent presentació a la premsa especialitzada de l'establiment, que assessora Innovarout, hem degustat un exquisit menú degustació amb les següents passades: xopet de gaspatxo amb broqueta de verdures; tàrtar de tomàquet i coulis d'alvocat amb caviar de truita; torrada de pa de cristall i anxova del Cantàbric; ravioli embolicat en carbassó planxa i formatge tendre de cabra; eriçons de mar gratinats amb farciments de llagostins; tataky de tonyina vermella fresc amb salsa oriental; coca de foie i reducció de PX; espatlla de cabrit rostit a la segoviana; arròs melòs d'ànec amb carxofes; i de postres, pastís de formatge de propietària i compota de fruites del bosc; sorbet de sandia amb “pacharán”; i gin tònic Premium 4R. Tota una delícia.

Carrer Amposta, 5 Salou. Tel.: 877 44 97 62. Obert tots els dies de la setmana de 9 a 17 hores. Divendres i dissabte. www.4rgastrobar.com
Fèlix Llovell - 02/07/2018 - 09:11h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat