0 comentaris
10:35
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Un paradís gourmand al Corte Inglés de Tarragona, amb ostres Amélie i molt més
  
El Corte Inglés de Tarragona ha inaugurat un singular i nou restaurant a la planta baixa del centre que ocupa uns 45 metres quadrats on abans hi havia el Punt d'Informació.

Es tracta d'un espai dedicat a la degustació de les prestigioses ostres franceses Amélie que s'ofereixen en diverses i espectaculars presentacions i elaboracions. Acompanyades de xampany aquesta oferta gastronòmica és una autèntica delícia, paradís per gourmands, que es completa a més amb altres productes exquisits com el foie gras francès, tàrtar de salmó, pernil, tonyina vermella, etc.

Juan Manuel Pérez, xef executiu i Rafa Saucedo, xef del Corte Inglés, elaboren meravelles amb les ostres Émélie com la denominada Experience que inclou caviar amb aire de cítrics, fumee, vaporisée i copa de xampany Roederer o la Sentations amb creacions amb les ostres per potenciar el seu sabor i realçar la seva textura (amb ceviche; ponzu, maracuià i cogombre; Mignonette i cítrics; poma verda, menta i caviar de Mòdena; yuzu i cogombre; a la flama amb toc asiàtic i bitxo; marinada i acidulada; bloody mary i api, i gelée de chardonay i pell de cítrics.

La carta del nou espai Amélie l'horari és el mateix quel del Corte Inglés, inclou a més de les ostres al natural i en les seves diverses elaboracions, els apartats: Al despertar (dedicat als esmorzars); El Mar i els seus productes (anxoves del Cantàbric, sardina fumada al moment, tàrtar o tataki de tonyina vermella, pop, salmó, cranc, caviar); La Terra (formatges, pernil de gla, foie, magret d'ànec, tòfona negra) i el Cel (postres, com xocolata negra, tartaleta de llimona; maracuià, te verd i gingebre). Celler amb vins, caves i champagne, en copa o ampolla.
Fèlix Llovell - 06/08/2018 - 10:35h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat