0 comentaris
09:14
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Mas Folch, de Constantí, el retorn a la cuina tradicional
  
Després de diversos anys oferint una cuina d'autor avantguardista i sofisticada i a preus en consonància el restaurant Mas Folch ha fet un retorn a la cuina tradicional, la de sempre, la de les nostres àvies, i a preus més assequibles per a tothom.

D’aquesta manera estan oferint el menú F29,5 en el que per aquest preu, el comensal pot triar entre diversos entrants, segons i postres, que inclou aigua i una ampolla de vi.

La nova carta de l’establiment inclou els apartats: per començar, carpaccios, cullera, arrossos, plats de sempre, brasa, clàssics de Mas Folch, forn de llenya, elaboracions de receptes antigues i postres. Entre les especialitats, en aquests diferents capítols, cal destacar el pernil ibèric, 23,75; truita sucosa amb verdura de primavera, sobrassada de Can Not i escuma de patata, 12,50; gaspatxo de maduixa amb sardina fumada, 12,50; els canelons de carn d'olla, 9,75; pop de roca a la brasa, cargols a la llauna, 16,00; peus de porc, 10,50; 21,00; steak tàrtar de filete de vedella, 29,00; lletó a l’estil tradicional, 24,00; rèmol al forn de llenya, 26,00; melós de vaca guisada amb bolets, 12; mandonguilles con feia la “mamá”, 10,50; pastís de poma, 5,00; coulant d’avellana, 8,50; tiramisú de Baileys, 5,00.

Plats com sempre molt ben elaborats pel xef Daniel Aixalà, que és un gran mestre dels fogons i domina tant les técniques més avanguardistes com les receptes més tradicionals i clàsiques de la nostre cuina catalana i mediterrània. El servei és professional, dirigit per David Aixalà. Ambient selecte i distingit. Terrassa amb amplis jardins i arbres. Aparcament propi.

Mas Folch està situat en una finca amb oliveres i altres conreus que es troba a la carretera que enllaça Constantí amb Reus, dins del terme municipal del primer municipio. El restaurant ocupa una vella masia centenària de la família, ben restaurada i habilitada com a restaurant amb 3 menjadors a la planta baixa de decoració minimalista. A l’entrada una amplia terrassa arborada és un bon lloc per pendre l’aperitiu, davant d’un estany i molt de verd.
Fèlix Llovell - 20/09/2018 - 09:14h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat