0 comentaris
11:37
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Ibèric Point, per gaudir del bon pernil i embotits ibèrics, a Tarragona
  
Tota una referència per degustar molt bons pernils i embotits ibèrics. A dues passes de la Universitat de Tarragona, un espai especialitzat bàsicament en productes del porc ibèric. També està molt bo el foie gras mi cuit, el carpaccio de bou, el tàrtar de pernil ibèric de gla i el bombó ibèric.

Situat al número 31 d’una de les principals artèries de la capital tarragonina, com és l’Avinguda Catalunya (cantonada amb Rovira i Virgili) Ibèric Point ocupa una superfície de 150 metres quadrats, distribuïts amb 50 de terrassa exterior, i la resta a l’interior de l’establiment. La capacitat d’aforament és de 75 clients. La decoració del local ha estat obra de la prestigiosa arquitecta Natalia San José, que ha definit una atmosfera interior d’estil industrial, amb tres barres –una central i dos laterals- per poder assaborir les excel•lències dels productes.

Ibèric Point defineix la seva línia al client basant-se en oferir i servir bon producte en els seus plats. La Jabugueña és el proveïdor principal del grup. Ibèric Point ha empleat a tres persones amb la posada en marxa d’aquest projecte empresarial, a càrrec de Deehesa Nostrum. Un servei amable, atent i amb l’atenció posada sempre en la comoditat del client que visita Ibèric Point. Obre de dilluns a diumenge i ofereix esmorzar a partir de 2,90, i al migdia dos menús, l’express a 5,95 i el normal a 9,95. Treballen el vi amb set denominacions d’origen i posa a disposició dels clients la venda al detall de formatges, embotits i ibèrics, a més de producte per emportar.

En la nostra visita vam començar amb un aperitiu amb olives, escopinyes i patates xips amb mel i pebre vermell; degustant seguidament l’amanida de foie-gras; el bombó ibèric; tomàquet amb vinagre de Mòdena; sortit d’ibèrics amb pa de vidre i tomàquet; pernil ibèric de gla; i acabant com a postres amb el couland de xocolata y gelat de vainilla; i el pastís de formatge.

Avinguda de Catalunya, 31 (43002). Tarragona. Tel.: 977 94 49 72. Horari: de dilluns a dijous de 9:00 a 15:30 i de 18:30 a 22:30. Divendres i dissabte de 9:00 a 15:30 i de 18:30 a 23:30. Diumenge de 9:00 a 15:30. Master Card i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: info@ibericpoint.com Web: www.ibericpoint.com
Fèlix Llovell - 24/10/2018 - 11:37h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat