0 comentaris
07:25
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Més Que Tapes, petit restaurant al centre de Reus amb grans platets que són més que tapes
  
Com apunta el seu nom és aquest petit restaurant del casc antic de Reus es gaudeix d'una extensa i molt bona cuina en format de platets per compartir que són més que tapes. Platerets molt ben elaborats que combinen perfectament gustos, sabors i textures de diferents productes de qualitat.

Podem degustar un bon assortiment de cuina tradicional globalitzada amb interessants referències innovadors començam com aperitiu per estimular el paladar un curiós aperitiu amb mini albergínia maridat amb soja blanca i sake i cogombret confitat. Seguim amb un cebiche de pop i tonyina amb llet de tigre, un record al Perú. Croquetes negres de sèpia sobre una base d'all i oli. "Rosinyols" i "ceps" (bolets) amb papada de Joselito, un encertat maridatge, igual que l'anxova Sant Filippo amb Joselito. Continuen unes saboroses carxofes amb foie i cansalada a l'estil Hong Kong. Contundent resulta la cua de vedella amb mole mexicà amb una salsa de més de 20 ingredients. I culminem amb la selecta rebosteria casolana, con el couland de xocolata que está riquísim.

Els germans Murtró van obrir el seu primer restaurant al centre històric de Reus, el “Tapes i Tapes” al 2005. Gràcies a la bona acollida de la ciutat, la segona obertura va arribar 6 anys després, amb el restaurant “Més Que Tapes”, els dos a molts pocs minuts de la Plaça Mercadal. En Marc i en Roger han fet de la gastronomia la seva forma de vida, l’estimen, la viuen, la conèixen, la investiguen i la modifiquen, per tal de crear els seus plats; mantenint una ment oberta sobre els ingredients i les diferents novetats culinàries.

En la seva constant evolució dins el món gastronòmic, participen de forma molt activa, treballant amb innovacions i tècniques culinàries, assistint a diversos esdeveniments culinaris. L’equip de cuina utilitza tècniques tradicionals combinades amb d’altres més alternatives i nous mètodes. El resultat és molt positiu.

Carrer Santa Anna 20. (43201) Reus. Horari: Dilluns de 20.00 a 23.00; de dimarts a dijous de 13.15 a 15.30 i de 20.00 a 23.00; divendres i dissabte de 13.15 a 15.30 i de 20.00 a 0.00. Tanca: Diumenge. Horari: de 13,15 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. Tel.: 977 34 02 24. Tanca dilluns migdia i festius tot el dia. Master Card i Visa.
Fèlix Llovell - 25/12/2018 - 07:25h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat