0 comentaris
16:19
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
La Quilla d'en Xavier, bona cuina tradicional marinera amb vistes a la platja de Torredembarra
  
Situat al principi del port esportiu, des del menjador que ocupa el primer pis podem gaudir d'unes magnífiques vistes de la immensa platja de Torredembarra per una banda i per un altre del propi port amb totes les seves embarcacions.

En aquest ambient relaxat i agradable el patró ofereix una extensa carta de plats mariners tradicionals ben elaborats, destacant els arrossos, suquets i els peixos com el llobarro acabats de flamejar davant del comensal. No falten, fruit de les inquietuds del xef, les picades d'ullet a la cuina oriental en algunes elaboracions i salses.

En la nostra visita hem degustat capresse sobre base de gofre; una mousse de foie amb reducció de ratafia i gelatina de poma, que li dóna un toc dolç; un bona tàrtar de tonyina Balfegó amb pa d'algues; gamba embolicada de fulla de shiso i salsa ponzu; un suquet clàssic de peix, de rap, gambes vermelles i calamar i un saborós arròs de calamar i carxofa. De postres, pastís de formatge. Una interessant degustació de la variada proposta culinària de l'establiment.

També cal destacar de la carta els peixos salvatges, com l’orada, el llobarro, el turbot, el corball; a més del carpaccio de gambes, ostres, cloïsses a la planxa, etc.

Aquest restaurant té una trajectòria d’aproximadament 20 anys. Al 2017, Xavier Fernández, ell a la cuina i la seva esposa, Silvia Pons, a la sala, van iniciar la nova direcció oferint plats de la cuina dels pescadors amb productes de proximitat i temporada de màxim nivell, emprant també tècniques culinàries de la cuina moderna.

El menjador, de decoració minimalista, té una capacitat per 45 comensals. El celler té unes 45 referències, principalment de vins catalans.
Un lloc ideal per gaudir de bones vistes i una suculenta cuina marinera.

C/Tarongers, 7B (43761), La Pobla de Montornès. Tels.: 661 540 453 977.64 08 39. Horari: De 13:00 a 16:00 i de 20:00 a 24:00 hores. Tanca: Tots els dilluns menys els festius i des del 6 fins al 27 de gener. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat, aparcament, terrassa i 1 menjador privat para fins a 20 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: xaviersrestaurant@gmail.com. Web: www.laquilla.es
Fèlix Llovell - 31/12/2018 - 16:19h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat