0 comentaris
09:48
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Les Brases de Ca l'Olla, a Vilaplana, per gaudir de plats tradicionals de producte de temporada, amb tocs innovadors
  
A l’entrada de la petita població de Vilaplana, als peus de la Serra de la Musara, hi trobem aquest restaurant familiar, amb dues plantes y una decoració tradicional acollidora amb tocs singulars com la paret de troncs de fusta i cistells d’espart als llums. A l’esquerra de l’entrada de la planta baixa destaca el grill que és un puntal fonamental de la cuina.

Enric Prats i la seva dona Cecilia Vilanova van obrir aquest establiment a l’agost de 2016, fent-se càrrec, ella de la cuina i ell de les brases i de la direcció de les sales. L’oferta culinària té les arrels en les receptes casolanes de tota la vida i principalment en les bones carns. El producte és prioritari (no tenen congeladors) y tot es fa al moment. A alguns plats els donen un toc personalitzat buscant noves textures i sabors.

En la nostra darrera visita van començar per l’aperitiu amb torradetes amb sobrassada i mel, un contrast de gustos, salat i dolç; després un bons xoricets coents a l’allet i uns exquisits popets de Ca l’Olla. Seguidament l’escudella de Nadal, que sorprèn pel seu color però que de gust està riquíssima i els canelons de Nadal, diferents també dels que estem acostumats a prendre. Una altra innovació de la cuina són els cigrons gratinats amb allioli d’all negre. I el plat estrella del dinar, un magnífic turbot a la brasa amb samfaina. Acabem amb una deliciosa mousse casolana d’avellanes, fent homenatge al principal producte del Baix Camp.

Entre d’altres especialitats cal tenir en compte també el rei de la casa que sens dubte és la mitjana basca (chuletón) de 1.500 gr. a la brasa, de 40 dies de maduració a compartir entre 2/3 persones, 56,00; filet de vaca, 17,50; truita de riu farcida amb pernil i amb crema d’ametlles, 12,90, estofat de porc senglar, 13,50; timbal d’escalivada amb foie caramelitzat, 10,50.

El restaurant també ofereix un Menú diari, migdies, per 12,50 euros. Menú cap de setmana, 24,50 euros amb vi de la casa inclòs: Clos de Bouars, D.O. Montsant, embotellat especialment per a la casa.

Els caps de setmana se sumen al servei les filles dels propietaris: Clàudia i Fiona.
Fèlix Llovell - 03/01/2019 - 09:48h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat