0 comentaris
10:27
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Rincón de Iruña, molt bons peixos en diferents elaboracions, a Cambrils
  
Vam conèixer aquest restaurant quan el 2015 el va guardonar l'Acadèmia Gastronòmica de Tarragona, amb el Premi al millor restaurant visitat per l'entitat, per la seva bona cuina durant els 10 últims anys.

Situat a la zona de la Llosa, a tocar de l'Escola d'Hostaleria de Cambrils, sempre hi hem menjat molt bé. La seva oferta culinària se centra en molt bons peixos en diferents elaboracions ben aconseguides.

D'entrada ofereixen un aperitiu, amb crema de carbassó amb curri i paté de cecina amb sèsam caramelitzat.

En la nostra visita hem degustat els musclos amb salsa de curri verd, que està deliciosa; i el pop a la gallega, molt tendre i ben amanit. Bons també els calamarsets amb ceba. Sublim el llobarro a la sal. De postres, les maduixes flamejades són exquisides.

El menjador és petit i agradable, per a uns 50 comensals i compta amb una terrassa exterior per al bon temps amb capacitat per a 60 persones. Fàcil aparcament al carrer que té escassa circulació.

L’establiment manté el nom del primer propietari que era de Pamplona, Iruña, i des de fa més d’una dècada està en mans de Verónica Herrero de Prado, del País Basc, que ofereix en els seus fogons cuina basca y mediteránea. Nascuda a Bilbao, aquesta xef va estudiar cuina durant 4 anys; posteriorment va treballar amb Mariona Quadrada, a Reus durant dos anys i un any en un restaurant de Cambrils, abans d’adquirir el Rincón de Iruña.

Alguns dels seus plats ens apropen productes amb receptes tradicionals de la seva terra com el bacallà Iruña, 19,30; tronc de lluç Ondarroa, 21,80 o lluç a la basca, 20,40. La carta s’inicia amb una varietat d’entrants freds i calents, a més de sopes i cremes, destacant el carpaccio de gambes amb oli de pinyons 18,50; les gambes a la planxa, 23,00; pop a la gallega, 16,00; llagostins a l’allet, 15,00. Continua l’apartat de peixos, l’orada a la sal, 21.50; turbot a la graella, 20,40; llobarro a la sal, 24,20; graellada de peix i marisc, 29,70; segueixen les carns amb el txuletón1 kg., 39/ 500 grs, 20,00; l’entrecot al gust, planxa, Oporto, Idiazabal o Cafè de Paris, 20,70, l’espatlla de corder al forn amb bolets, 20,00; filete de vedella al foie, 24,00; entre d’altres i un apartat amb suggerències, raviolis XL de bolets y poma amb virutes de foie, 18,00; burrata mediterrània, 16,50; micuit caramelitzat amb confitures, 18,50… i conclou amb les postres, carpaccio de pinya amb gelat de coco i reducció de ron, 7,50; brownie de xocolata amb gelat de vainilla, 7,50, etc. Celler amb vins de diferents D.O. de Catalunya i de la resta d’Espanya.

C/ General Belgrano, s/n., (43850) Cambrils. Tel.: 977 365 182 i 653 894 732. Tanca dimarts. Visa, Master Card i American Express. Web: www.elrincondeiruna.com Correu electrònic: veronicairka2@gmail.com Facebook: rincondeirunyarestaurante.
Fèlix Llovell - 08/01/2019 - 10:27h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat