0 comentaris
20:05
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Casa Ramón Marinés, a Sant Carles de la Ràpita, cuina de producte: marisc i peix del Delta
  
Cap concessió a la sofisticació, tampoc a la sorpresa i tot el protagonisme al producte, principalment del Delta de l'Ebre, que el comensal contempla en entrar a l'establiment en un ampli taulell.
Aquestes són les claus de l'èxit d'aquest restaurant familiar amb molts anys a l'esquena, que ofereix els rics peix i marisc del Sud de Catalunya on acaba el Ebre.

A la taula el comensal no té cap dubte del que li arriba: unes sepietes en la seva tinta, llagostins amb calçots fent honor a la temporada, cloïsses amb carxofes, escamarlans obertes per la meitat, gambes, navalles a la planxa, marisc al vapor culminant amb un arròs amb galeres (la carta d'arrossos comprèn gairebé una dotzena de varietats), entre d'altres opcions, com suquet de peix a la marinera; angules; rap a la crema d'alls tendres .... De postres el pastís de taronja fet a la casa, mousse de xocolata blanca amb maduixes, gelat de torró amb teula d'ametlla; bunyols de crema amb gelat de mantecado, etc.

El restaurant també ofereix un menú, per 18 euros i un Menú degustació, per 65,00 euros. El vi de la casa és de la Terra Alta i Penedès, 8,00.

Recordem que va ser el 1948, quan Ramon Pons i Maria Cinta Carbó van fundar aquest restaurant vora del port. La segona generació, María Inès Pons i el seu espòs Joaquín Ojando, van seguir amb la tasca, que actualment continua el seu fill, Joaquim Ramon Ojando, que dirigeix les sales i la seva esposa Mari Carmen Gisber, que està al front de la cuina.

En entrar, després del bar hi ha un menjador petit molt acollidor i al fons una sala de molt gran per fins a 250 comensals. Al primer pis, un altre gran menjador per a tot tipus de celebracions, casaments, comunions, etc. A destacar també la terrassa a l’aire lliure, pels dies de bon temps. El celler compte amb unes 50 referències.

Compta també amb l’hotel Plaça Vella, de 3 estrelles i 21 habitacions.

Arsenal, 16. (43540) Sant Carles de la Ràpita. Tels.: 977 74 23 58 i 977 74 03 61. Horari de 13,00 a 01,00. No tanca. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Capacitat total per a 650 comensals. casaramon@casaramon.com Web: www.casaramon.com
Fèlix Llovell - 14/02/2019 - 20:05h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat