0 comentaris
09:31
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Molí del Mallol, bones "calçotades" i rica cuina tradicional catalana, a Montblanc
  
Fàcil aparcament davant del restaurant que compta amb un gran menjador de cuidada decoració i un servei molt entregat en el seu treball, que dirigeix el propi Patró, Abdó Tarrats, un gran emprenedor, que fa que tot funcioni d'allò més bé. La cuina es basa en les receptes tradicionals del país realitzades amb cura i productes de qualitat.

En temporada la reina de la casa és la "calçotada", una de les millors que es poden trobar a la comarca, a un preu molt raonable. Els cargols a la "llauna" estan també riquíssims i per als amants de la tripa, dels que s'oferixen estan excel•lents, acompanyats amb cigrons i "calçots". Bones carns i les postres casolanes són una altra temptació d'una amplíssima carta, destacant el pecat de xocolata i els bunyols d'avellanes.

D'aperitiu ofereixen unes olives arbequines, fuet i formatge. Amb el cafè, uns licors. Tot un referent gastronòmic tradicional al cor de la Conca de Barberà, del qual surts amb ganes de tornar per seguir provant més suggeriments de la carta, com els canelons casolans; risotto de ceps i carbassó; confit d’ànec amb salsa de fruits vermells; filet de vedella, 23,50; tiramisú del Pep, 6,70; la crema catalana...

A peu de carretera que travessa la població de Montblanc, prop del pont i de la muralla, aquest restaurant que antigament era un molí de guix, ocupa tres menjadors i dues sales privades. A més, amb el nom de”Mallol Catering”l’establiment disposa de servei de càtering personalitzat, un dels millors de les comarques tarragonines, per a qualsevol tipus d’acte social, familiar o professional.
La cuina és típica catalana que elabora la xef Anna Pascual; amb una varietat de plats de temporada i de mercat, destacant durant l’època dels calçots per les bones calçotades i també la cuina d’aquest singular producte. El celler que compta amb 150 referències.

Un restaurant per gaudir de la bona cuina tradicional a Montblanc confortablement i en un ambient agradable.

Carrer Muralla Santa Anna, 2. (43400) Montblanc. Tel.: 977 86 05 91. Horari de 13,00 a 16,00 i de 21,00 a 23,00. Tanca els dilluns i diumenges a la nit i el dia de Nadal. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. 4 menjadors privats per a fins 440 comensals. info@mallol.eu. Web: www.mallol.eu.
Fèlix Llovell - 27/02/2019 - 09:31h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat