0 comentaris
09:00
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Mirall de Tres, un gran referent gastronòmic de Reus
  
M'havien parlat molt bé d'aquest petit restaurant i volia conèixer-ho. Després de la meva primera visita m'ha sorprès gratament per la seva elegant marc, l’acurat servei professional i, el que és més important, la seva exquisida cuina de producte de proximitat i tocs llatinoamericans, amb una excel•lent relació qualitat / preu. Sens dubte és un gran referent gastronòmic de Reus, plenament consolidat després dels seus dos primers anys de trajectòria.

Manuel Hidalgo, amb un gran bagatge internacional, elabora una cuina d’autor que ofereix bàsicament tres menús, que canvien cada setmana, amb preus de 28,50, 39,00 i 45,50 euros.

Vaig triar el primer, que s'inicia tres aperitius, prèvia una degustació d'un superb oli d'oliva verge extra arbequina "fruitat" de la Cooperativa Agrícola de Riudoms (Les Pesseres) acompanyat d'un pa calent: musclos amb una gustosa salseta del xef; carpaccio de petxina de pelegrí amb una vinagreta de gerds i un pessic de kiwi, que li dóna un toc refrescant; 1 ceviche a l'estil de Mirall de Tres amb navalles i llenguado, esterificació de maduixes i cibulet fresc, combinant els sabors dolç, salat i àcid en un plat de sal gelada curiós i ben presentat com tots els altres; i un rotllet de llenguado amb interior de gamba i un mirall de suc de gamba, potser el més mos més suau del conjunt. Acompanyen els aperitius un Montsant blanc Vihappy 2018 de Cellers La Placeta.

La potència torna a les papil•les gustatives amb el melós de xai amb interior de foie, xocolata negra maridat amb
un negre amable 01:00 Montsant de 12 mesos de criança Vi del Mas del Cosme 2017, de Celler Comunica, de Falset.

Per desengreixar un sorbet de mojito i herba bona, fresc i refrescant, acompanyat amb un cava Rigol Oriol brut reserva, elegant amb estructura en boca i d'àmplia acidesa.

I culmina amb un excel•lent arròs melós de gambetes vermelles i
trompetes de la mort, pel meu gust el millor plat d'aquest lleuger, subtil i elegant menú.

De postres, la degustació de dolços de Mirall de Tres, paradís per als llaminers.

Avda. De Pere el Ceremoniós, 12 (43004) Reus. Tel. 977 53 93 30. Cierra martes.
Fèlix Llovell - 06/03/2019 - 09:00h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat