0 comentaris
10:42
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
O Mar restaurant, de Salou, inicia temporada 2019 amb Gina Iscla com a xef
  
En la nova temporada del 2019, el restaurant O Mar ha canviat de cap de cuina, sent la nova responsable la Gina Iscla, que havia tingut en els darrers temps la Reineta, de Reus, després d’estudiar a la Hofmann i treballar en prestigiosos restaurants de Cambrils.

El toc personal de la cuina avantguardista d’aquesta acreditada xef es deix sentir en algun plats, com el foie-gras mi cuit amb ceba caramel•litzada i llesques de pernil cruixent sobre pa de panses, o el tartar de tonyina vermella Balfegó amb guacamole i sorbet de bergamota amb pa iraní, que incorpora, amb el seu toc personal a l’oferta de sempre de l’establiment basada en la seva bona cuina marinera, que inclou també algunes carns de qualitat.

Certament el restaurant ofereix una carta molt àmplia d’una línia de cuina tradicional mediterrània ben elaborada, protagonitzada bàsicament per arrossos, peixos i mariscs, com ostres del Delta de L’Ebre (6 u.), 19,90; caneló casolà de peix i marisc, 11,25; gambes vermelles de la costa a la sal (8 u.) 24,00; escamarlans a la planxa oberts pel mig (4 unitats), 20,00; arròs caldós o melós amb llamàntol, 24,90; paella d’arròs vermell amb gambes vermelles, 18,50; suquet de rap, 22,50; caldereta de llamàntol (mínim 2 pax), 24,90 pp; orada a la sal amb perfum de taronja, 16,90...

Inclou també mariscadas, 39,90, 75,00 i 130,00; i per els carnivors, mitjana de “rubia” gallega de 500 grs., 25,00; confit d’ànec al forn amb Pedro Ximénez, 16,50, etc.

A l’hora de les postres, destaquen el tiramisú, 5,50; pastís “tatin” de poma amb gelat de vainilla, 5,90; mel i mató, 5,50. A destacar la rebosteria totalment casolana inclosos els gelats i sorbets.

I també hi ha l’opció de dos menús: Menú arrossos i més (migdies), 18,50 i el Menú O Mar, 22,90. (tots els preus són sense iva).

Propietat de Luis Sauras, es va inagurar l’any 2011 i el local simula una cova submarina. Dirigeix la sala, que té una capacitat per uns 60 comensals, Cristina Briceag, que també exerceix de sommelier, cuidant un celler amb unes 40 referències. El vi de la casa és El Convidat, 10,50.

Av. Carles Buigas, 29. (43840) Salou. Tel.: 977 383 998. Horari: d’1 maig a 30 setembre obert tots els dies de 13:00 a 00:00 h. d’1 d’octubre a 7 gener: obert de dimarts a diumenge de 13 a 16 i de 20 a 23:30 h. Tancament anual: de 8 gener a 10 març. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. reservas@omarrestaurant.com www.omarrestaurant.com.
Fèlix Llovell - 16/04/2019 - 10:42h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat