0 comentaris
06:18
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Petit d'Kastro, en Vilallonga, un petit i senzill restaurant però amb una gran cuina tradicional
  
La gran cuina que ofereix aquest petit i senzill restaurant familiar, però amb estovalles i tovallons de teixit, justifica la visita d'aquest establiment, situat enfront de l'església del poble, en el centre de la població. L'oferta gastronòmica no és molt àmplia però és sincera, molt ben elaborada amb productes de proximitat, de qualitat i frescos i saborosíssima.

Els plats s'exposen en una pissarra i varien periòdicament, excepte alguns que són "segell" de la casa. Com l'amanida de patata amb romesco, una varietat tarragonina de la clàssica amanida russa, que està riquíssima. Plats de cullera exquisits com les mongetes a la riojana; lasanya de carn i ceps, faves a la catalana; arròs de cap de setmana a l'estil de Leo; galtes de porc, llangonissa d’Alforge amb mongetes; lasanya d’Alforja; xai, bacallà, són opcions encertades. A les postres, la poma fregida, el flam de formatge fresc, pastís de xocolata, poma fregida sobre mantega i caramel•litzada.
I el millor, l'excel•lent relació qualitat / preu.

Aquesta és la segona”aventura”del xef Leopoldo De Castro, un personatge que és aparellador, però que la seva fal•lera i vocació per la cuina el va fer deixar el món de la construcció per dedicar-se als fogons. Ja de molt petit li agradava entrar a la cuina de casa seva i preguntar-li a la seva àvia i a la seva mare sobre les receptes de les elaboracions casolanes que preparaven. La primera experiència professional en aquest terreny va ser el restaurant tarragoní D’Kastro. Més tard va obrir El Petit D’Kastro de reduïdes dimensions (només 4 taules, per 18 comensals) i una cuina oberta a la vista dels comensals. El mateix Leo dóna la informació necessària de l’oferta culinària diaria, d’una cuina casolana molt tradicional, amb rostits, guisats i elaboracions que feien abans les nostres àvies i mares.

El celler conté unes 17 varietats de vins i caves, bàsicament de territoris propers. Vi de la casa: D.O. Castrell 2018, de Sarral (Rosa Mª. Torras) DO Conca de Barberà, 6,00. Preu mitjà: 20,00/25,00.

Plaça de l’Església 12. (43141) Vilallonga del Camp. Tel.: 977 84 09 39. Horari de 9,00 a 15,00 de dimarts a diumenge i de 21,00 a 22,30 divendres i dissabte. Tancament setmanal dilluns. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. dkastro@live.com
Fèlix Llovell - 31/05/2019 - 06:18h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat