0 comentaris
08:33
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Lola Bistro torna al nucli antic de Tarragona, sense abandonar Altafulla
  
Vam conèixer al matrimoni propietari David Amorós i Ivone Romera, a la Plaça de la Font, de Tarragona, en el restaurant Lola Tapas. En la tardor de 2016 van traslladar l’establiment al centre d’Altafulla ocupant un petit local que ara porta per nom Lola Bistro.

I des de fa uns tres mesos, sensa deixar Altafulla han tornat a Tarragona, concretament al carrer Ventallols, a dos passos de la plaça el Fòrum, el cor del nucli antic.

El nou local tarragoní és preciós, ja que conserva molts elements arquitectònics del psssat, con la pedra vista, les vigues de fusta i, fins i tot, els cups subterranis per l’oli i el vi, que la antiquíssim casa tenía. La decoració recorda els bistrots francesos, cuina a la vista i dos menjadors, un per fins a 14 comensals i l’altre per uns 30.

L’oferta culinària es defineix, com en el local d’altafulla, com de platets & vins per compartir, fets amb productes de qualitat i proximitat, amb el toc personal de la casa. Forma part del Slow food.

La carta comença amb la cuina “pim pam”, seguint amb els “platets lleugers”, “del mar al plat” , “platets xup xup.., per sucar-hi pa! I “per als més carnivors”, acabam amb els postres, que canvien sovintsegons el moment.

I a tenir en compte els suggeriments del dia. Tots els plats estan cuinats amb productes de proximitat km0 per assaborir l’autèntic gust d’un menjar fresc, natural i saludable i lligats a la temporada i al mercat.

El celler és ampli, amb unes 90 referències, principalment de vins de la terra, sense oblidar altres D.O.s.

Entre les especialitats cal destacar el pa amb tomàquet del Forn de Nulles, 3,50; russa de la Lola amb un toc fumat, 6,50; amanida d’anguila fumada del Delta amb allioli de figues, 13,50; pop de roca a la brasa amb parmentier de patata i romesco, 20,95; navalles del amb cansalada ibèrica, 21,95; 14,00; peixet de roca fregit, 9,50; ortigues del Delta de l’Ebre amb polsim de llima, 18,00; 14,00; carpaccio de gamba vermella de Tarragona, s/m.; capipota de veela ecológica amb cigronets, 14,95; estofat de senglar, 21,95; caneló XL de botifarra de perol, 14,95; rosbif al Cafè de París, 14,95; pastís de formatge, de pastenaga, de poma o de xocolata blanca, 5,95; assortiment de formatges artesans catalans, francesos o del món, 17,50. Vi de la casa: Varia sovint.

Carrer d’en Ventallols, 13. Tarragona. Tel:. 977 22 27 42. Horari: de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca dimecres. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: info@lolabistro.restaurant web: www.lolabistro.restaurant
Fèlix Llovell - 26/07/2019 - 08:33h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat