0 comentaris
09:07
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Els Tallers, un viatge gustatiu, una experiència sensorial, amb matisos de sabors i textures, a Siurana
  
Els Tallers és el fruit de la passió i l’entusiasme del jove xef del Vallès Pau Escriu, que després d’haver treballat en cuines tan importants com Las Rejas, Mugariz i Can Fabes decideix amb la seva parella Anaïs Chauveau, de Tours (França), buscar un lloc petit i encisador per oferir la seva cuina.

L’hotel La Siuranella es va inaugurar l’any 2005 per un veí del poble i buscava un xef per portar el restaurant. La parella se’n va fer càrrec el 2008 i dos anys més tard es van quedar també amb l’hotel, amb la filosofia de compartir la cultura del vi i de la gastronomia, descobrint Siurana i el Priorat.

A més de la carta, Pau interpreta la gastronomia en dos menús que canvien i evolucionen diàriament: Gastrosalut –Arrels és un menú degustació curt 35,50 (maridat amb 3 vins, 49,50) compost d’un aperitiu, un entrant, un peix, una carn i unes postres. Tots els seus plats estan creats per a la temporada i van canviant i evolucionant diàriament.

D’altra banda, Gastroplaer -(Re)-Creatiu, 58,00, és una invitació a un viatge gustatiu, una experiència sensorial, amb matisos de sabors i textures a cada mossegada, que es compon de 8 plats en total.

Entre les especialitats de la carta poden destacar el foie mi cuit casolà amb les nostres melmelades, 12,50; croquetes de formatge brie i tòfona, 10,50; pop confitat amb oli de DO Siurana amb milfulles de patates, 14,50; filet de vedella amb cebetes glacejades i humus de mongeta blanca, 24,50; pollastre de corral ecològic amb tòfona d’estiu i mantega d’herbes, puré de patates i avellanes, 23,50; assortiment de formatges artesans d’arreu de Catalunya, 9,00; postres en directe, elaborat pel xef sobre la taula i ocupant-la tota, a la vista dels comensals (un gran espectacle gastronòmic), 9,50. La carta de vins està centrada en DO Montsant i DOQ Priorat i té unes 150 referències.

Carrer Rentadors, s/n. (43362). Siurana. Cornudella de Montsant. Tel.: 977 82 11 44. Tanca del 7 a 30 de gener. Horaris de dimecres a diumenge de 13,30 a 15,30, de dimecres a dissabte de 20,30 a 22,00 hores; dilluns i dimarts, obert per als clients de l’hotel. Grups a partir de 15 persones, consultar. Master Card i Visa. siuranella@siuranella.com Web: www.siuranella.com
Fèlix Llovell - 06/08/2019 - 09:07h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat