0 comentaris
10:23
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Casa Macarrilla 1966, cuina evolutiva i d'autoria sense oblidar la tradicional marinera en Cambrils
  
Casa Macarrilla 1966, designat “Restaurant Revelació” en l’edició de la Guia Gourmand 2019 sorprèn molt gratament els comensals amb plats mariners d'autor de singular elaboració i creativitat, juntament amb d’altres de la cuina tradicional marinera cambrilenca.

La barca de l'avi ens porta els aperitius amb diversos gustos i textures. Després, el "garum", antiga recepta romana ens porta als temps de l'Imperi. Segueix un espectacular "celeri" elaborat davant el comensal i l"all cremat" d'anguila i ostra, acabant amb un mar i muntanya, cua de bou i calamar.

El toc oriental arriba amb les postres, somni de Japó i el dolç amb els bombons dels petit fours. El menjador, millorat últimament igual que els serveis i la cuina, preciós.

Recordem que l’any 2016 va ser molt important pel restaurant Casa Macarrilla perquè va celebrar el 50è aniversari i va iniciar una nova etapa a càrrec de la tercera generació, Xavier i Eduard ”Macarrilla”Martí, qui, sense oblidar la història de la seva cuina marinera cambrilenca, ofereixen una nova línia de cuina amb sabors de casa però amb presentacions i textures més actuals. Una cuina evolutiva i d’autoria, fruit de la investigació i els coneixements apresos amb contactes realitzats amb els millorsxefs del país.

Va ser l’any 1966 quan Eveli Martí”Macarrilla”i la seva esposa Montserrat Rom van obrir Casa Macarrilla. De matinada, l’avi Eveli sortia a pescar mentre l’àvia Montserrat posava a punt el restaurant per oferir la cuina que després de la pesca feia l’Eveli. Anys més tard, la segona generació s’incorporava a Casa Macarrilla i actualment la tercera generació afronta el repte de buscar dia a dia una millora constant per sorprendre als seus clients. Voluntat, il•lusió i entusiasme no hi manquen en la tasca que desenvolupen Xavier i Eduard oferint una apassionant oferta gastronómica amb una carta amplia de suggeriments de tradició i evolució molt ben elaborades.

El celler compta amb unes 65 referències, a cura de Juan Agundez. La carta de vins està molt ben dissenyada i és molt explicativa. El Vi de la casa és de la D.O. Catalunya (blanc i negre) i D.O. Navarra (rosat). El servei és molt acurat i detalla l’elaboració de cada plat servit. Un restaurant amb molta història i molt recomanable a Cambrils

Carrer Barques, 14. (43850) Cambrils. Tel.: 610 75 28 60. No tanca. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat, terrassa i 1 menjador privat per fins a 29 comensals. Correu electrònic: restaurante@casamacarrilla1966.com Web: www.casamacarrilla1966.com
Fèlix Llovell - 12/09/2019 - 10:23h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat