0 comentaris
08:16
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Tapes i Tapes, cuina d'autor i de fusió al cor de Reus
  
Aprofitant una vella casona rehabilitada en línia rústica, aquest restaurant, que porta ja quasi 15 anys s’estructura actualment en vertical, amb dos petits menjadors a planta baixa, davant de la barra del bar, un menjador d’una sola taula al primer pis i unes altres al segon, acabant amb els serveis i la cuina al colomar.

Els Germans Murtró, Roger i Marc, ofereixen en ple centre de Reus, a dues passes de la plaça Mercadal, un bon celler, servit en magnífiques copes grans de Riedel i una cuina molt treballada, ben presentada, en la que el producte de temporada es fusiona en gustoses combinacions ben reeixides, en una línia oberta a suggeriments mundials, cuines orientals (japonesa) i llatinoamericanes (Perú, Mèxic).

Podem gaudir de plats per compartir d’un tipus de cuina molt creativa i de fusió, llunyana als convencionalismes, que juga amb el contrast de sabors i gustos.

Per obrir boca comencem amb un salpicó de gamba i musclos en escabetx acevitxat, un plat refrescant i contundent de sabors, amb un punt àcid i picant. Continua la croqueta de gamba amb concentrat de gamba, de gust potent a mar. Excel.lents els musclos Thai amb llet de coco i citronella.

Seguim amb una masa xinesa de blat (wanton) amb baldana I romesco, esberginia escalivada, on es barregen els gustos tortosins, tarragonins i xinesos.

I arriba un plat estrella de la casa, el carpaccio d’ànec, finíssim. També el bacallà al pil pil fet a baixa temperatura resulta molt saborós.

Continua la coca de llangonissa esparrecada amb bolets, salsa de bolets i ceba caramelitzada, potser una mica massa dolça.
El secret ibèric amb salsa barbacoa coreana,amb un toc de menta perfumada per donar-li frescor i aroma de camp. Les postres: couland de xocolata amb gelat de fruits del bosc i brownie de te matxa amb xocolata blanca, que posen punt final a la degustació.

Una experiència gastronòmica molt positiva.

Carrer de Galió, 4 (43201) Reus. Tel.: 977 34 02 19. Horari: de 13,15 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. Obre de dilluns a divendres tots els vespres i dissabte migdia i vespre. Tanca festius. Master Card i Visa. Aire condicionat. Web: http://www.gruptapes.com
Fèlix Llovell - 21/10/2019 - 08:16h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat