0 comentaris
09:47
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Mas Folch, una exquisida cuina tradicional en una masia amb encant envoltada de vegetació, a Constantí
  
Al costat de les pistes d'aterratge de l'aeroport de Reus, a la carretera que enllaça aquest municipi amb el de Constantí es troba el restaurant Mas Folch, ocupant una antiga masia catalana centenària, envoltada d'una àmplia finca d'oliveres i jardí amb estany davant de l’edifici.

Els germans Aixalà, David i Daniel, la van heratar i després de restaurar-la i i habilitada com a restaurant el van inaugurar el maig de l’any 2005.

Disposa de tres menjadors d'elegant decoració minimalista a la planta baixa, en els quals ofereixen una cuina de línia tradicional molt ben realitzada en la qual destaquen les elaboracions al forn de llenya.

En la nostra visita vam començar l'àpat amb tres aperitius, una crema de carbassa amb aire de parmesà; tàrtar de tomàquet i ceviche de llobarro. Dels apetitosos plats de la carta vam escollir com a "pica pica", uns bunyols de bacallà, anxoves Sant Filippo amb pa de coca i tomàquet, pop de roca a la brasa i "rovellons" a la brasa. Com a segons, un deliciós garrí a l'estil tradicional, molt tendre i saborós; i un llobarro al forn. Com a colofó, el pastís de poma i lioneses de crema amb pistatxos, gelat de xocolata blanca amb mandarina i xocolata calenta.

Però a la carta hi queden molts altres plats a tenir en compte per futures ocasions, com els canelons de carn d’olla; sopa de ceba gratinada al forn; cargols a la llauna; arròs de bolets amb ploma ibèrica, foie i tòfona; steak tàrtar de filet de vedella; melós de vaca guisada amb bolets; peus de porc; galta ibèrica amb salsa de tòfona i poma, etc.

Bon servei i bon celler amb unes 125 referències de vins i caves. L’any 2014 la Guia Gourmand el va designar restaurant de l’any.

Carretera Reus-Constantí, km 4,5. (43120) Constantí. Tel.: 977 26 01 31. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca dilluns tot el dia, de dimarts a diumenge a la nit (excepte reserva de grups a partir de 20 comensals). Vacances de 7 a 31 de gener. 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Pàrquing. Diversos menjadors, per fins a 300 comensals. Correu electrònic: info@masfolch.com. Web: www.masfolch.com.
Fèlix Llovell - 31/10/2019 - 09:47h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat