Degvsta, en un singular marc històric de Tarragona, molt bona cuina mediterrània
  
En ple nucli històric de Tarragona, ocupant una vella casona de 180 anys, degudament rehabilitat, aquest restaurant té molt d'encant i romanticisme. A l'entrada una sala amb elements decoratius molt diversos d'altres temps, maletes, televisions, bicicleta ... En el fons, a un nivell més baix, hi ha la barra del lounge.

Unes breus escales ens porten als diferents petits menjadors, aprofitant les habitacions de l'antiga casa, de decoració minimalista i la molt agradable terrassa ideal per al bon temps. Una banyera blanca d'època plena de taps d'ampolles de vins ens dóna la benvinguda.

El restaurant, envoltat per murs de pedra i voltes romanes conserva racons carregats d'història i d'un encant especial, com l'acollidora terrassa a l'aire lliure, el privat de vidre suspès sobre l'antic forn de pa o el celler situat a les profunditats en un antic aljub d'aigua, amb unes 75 referències i en el qual els comensals poden triar el vi a degustar. El vi de la casa és de la DO Montsant, de Celler de Masroig, 10,00 euros.

La particularitat d'aquesta construcció fa de l'establiment un lloc ideal per trobar espais comuns i espais privats, repartits per les diferents restes antigues conservades.

Ja a taula, se'ns ofereix un menú migdia, de dilluns a divendres, per 17,60 i una carta de mediterrània tradicional ben elaborada amb productes de la terra, i el mar, amb amanides, crus, marinats, fumats, curats, plats calents, arrossos, peixos i carns. El servei és atent i diligent. La capacitat total és de 60 comensals.

En la nostra visita vam degustar una cremeta de carabassa, com a aperitiu; una amanida de burrata, un exquisit foie mi cuit fet a la casa, un saborós arròs d'anguila de Delta, calamras i sípia i un original plat de “mijas” de pastor amb ou fregit, gambes i xoriço. De postres, una altra gran especialitat de la casa, el couland d'avellanes de la Selva de Camp.

Altres especialitats que trobem a la carta són: tàrtar de tonyina vermella de Balfegó amb alvocats, 17,00; pop amb all blanc, 15,00; arròs d'anguila fumada, calamars i sípia, 15,00; melós de vedella "rossa gallega" confitada a baixa temperatura amb cous cous, 16,00; garrí rostit al forn amb salsa de pinya i suc del seu rostit, 19,50; couland d’avellana, 7,50. Preu mitjà d'un dinar, 40,00 euros.

Cavallers 6. (43151) Tarragona. Tel.: 977 25 24 28. Tancament setmanal: diumenge i dilluns tot el dia i uns dies a l'agost i al gener / febrer. American Express 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Menjadors privats. Correu electrònic: degvsta@degvsta.com. Web: www.degvsta.com.
Fèlix Llovell - 18/11/2019 - 08:07h
Voltaire
19/11/2019
20:55
Era molt millor el Merlot dels germans Lladó, que hi havia fa uns anys.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat