0 comentaris
09:46
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Arcs ofereix un excel.lent menú en les jornades de 'Somriu a la crisis'
  
Els restaurants del nucli antic de Tarragona organitzan cada any al mes de febrer el “Somriu a la crisis” oferint un menú a un preu més reduït del habitual. Una bona oportunitat per gaudir de les millors cuines d’aquesta zona tan emblemàtica de la ciutat. I entre ells diferents establiments participants volem recomanar al restaurant Arcs, d’en Carles Llobet.

A dues pases de la catedral, en plé nucli antic de Tarragona, ocupant una vella casa del segle XV, que conserva les seves arcades, en Carles Llobet des del maig del 2004 ofereix una cuina imaginativa sense perdre de vista les arrels de la cuina tradicional i la voluntat de proporcionar sensacions al comensal.

El xef tarragoní canvia parcialment la carta cada setmana, però manté els plats més significatius, que varien anualment. A la cuina l’ajuda Manuel Rodríguez i a la sala la Cristina Pareja. El celler està ben assortit i inclou unes 150 referències innovadores del mercat, preferentment de les comarques tarragonines.

El mes de febrer com cada any participa en el “Somriu a la crisis”, presentant un menú per 32 euros, beguda apart i als comensals se li regala al marxar una botella del mateix vi que ha begut, per beure-la quan volgi a casa.

En la nostra visita recent hem degustat, després d’un aperitiu de suc de tomàquet amb fuet, una “tabulé” amb algues, crudités, boquet d’amanida, camembert cruixent i moixama, un plat simpàtic plé de contrastos i sabor. La coca amb verdures, sobrassada, crema de calçot i all negre i formatge, boníssima. Desprès un llom de bacallà amb crema de carabassa i favetes saltades i la pell cruixent del bacallà. I per culminar l’àpat amb un melós de porc ibèric a baixa temperatura, amb tòfona negre, sens dubte el millor plat del dinar. De postres, el lingot cruixent de xocolata amb confitura de taronja amarga i sorbet de maracujà. Tot plegat regat amb vi blanc de la Terra Alta i un negre del Priorat.

Apreciant la dedicació i entusiasme que el patró posa en aquest restaurant i la seva cuina, cal situa’l entre els millors restaurants de Tarragona. Té plats per vegans i vegetarians i sense gluten.

Misser Sitges, 13 (43003) Tarragona. Tel.: 977 21 80 40. Tanca diumenge i dilluns. Capacitat per a 50 comensals. Accepta mascotes petites. Accés per discapacitats.
Fèlix Llovell - 05/02/2020 - 09:46h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.