0 comentaris
13:25
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Les Moles, d'Ulldecona, optè els 2 Sols i Ferran Turó, de Reus, el seu primer Sol, a la Guia Repsol 2020
  
Guia Repsol ha distingit aquest any un total de 102 restaurants: dos amb tres Sols, 23 amb dos Sols i 77 restaurants s'estrenen amb un Sol. El reconeixement d'aquest any s'ha realitzat després d'un canvi en el sistema de qualificació, que s'ha desenvolupat juntament amb el Basque Culinary Center i que ha implicat valoracions de 50 inspectors, amb més de 1.300 restaurants visitats a tot Espanya durant 2019.

Entre els 23 nous 2 Sols, hi ha el restaurant Les Moles, d'Ulldecona.

Guia Repsol aposta decididament pels nous talents que evidencien que del planter de la cuina espanyola segueixen sorgint generacions molt formades i amb idees fresques. Aquest any, 77 restaurants a tot Espanya estrenen el seu primer Sol. Entre els que es troba Ferran Cerro, de Reus.

Així l'usuari de Guia Repsol pot triar entre un total de 545 restaurants a tot Espanya, que conformen la família dels Sols en 2020. Totes les províncies d'Espanya compten ja amb Sols després de 41 anys d'història d'aquesta Guia.

El llistat de Sols Guia Repsol 2020, que compta amb 545 restaurants, és fruit d'un renovat sistema de qualificació que s'ha implementat durant l'any passat -desenvolupat amb l'assessorament de l'Basque Culinary Center-, i amb el qual Guia Repsol vol reflectir la experiència global de client, des del moment en què realitza la reserva fins que surt per la porta després d'haver tingut una experiència gastronòmica i fa seves les recomanacions.

Com a part del nou sistema de qualificació, s'han incorporat paràmetres com la sostenibilitat, el quilòmetre zero, la integració, l'economia circular o l’essencial coherència dels projectes, que es reflecteix tant en les seves cuines com en la posada en escena i celler.
Fèlix Llovell - 28/02/2020 - 13:25h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat