0 comentaris
09:07
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Varadero, a Sant Carles de la Ràpita, bon marisc, peixos i arrossos
  
Amb bones vistes al port de Sant Carles de la Ràpita és un bon restaurant per gaudir de l'excel.lent marisc de la zona, peixos i els arrossos tradicionals del Delta.

Ambient agradable en un ampli i elegant menjador presidit per una gran fotografia de flamencs. Una moderna terrassa tancada construïda fa pocs anys duplica la capacitat total de l'establiment que pot acollir fins a 200 comensals.

Aquests dies, en plena temporada, ofereix el Menú de galeres i carxofes. Plenament satisfactori. Especialment amb un deliciós arròs de galeres i carxofes com a colofó i uns saborosos entrants com anxoves i seitons amb pa tomàquet, galeres i ostrons del Delta, bunyols de galera, llagostí i rap, galeres amb carxofes, i gambes "panxudes". De postres, sorbet de llimona i rebosteria de la casa amb copeta de moscatell. Regat amb vi de la Terra Alta.

Recordem que des de l’any 1999, quan Ramon Reverter i la seva esposa Àngels Canalda van comprar aquest acreditat restaurant que des del 1986 oferia cuina marinera típica d’aquesta població l’establiment continua realitzant una feina gastronòmica molt positiva, amb plats ben elaborats de marisc i peixos, sense oblidar els arrossos que realitza el patró.

Cuina, en definitiva, tradicional amb productes de qualitat, procedents de la llotja, que està a menys de cent metres. El restaurant es troba situat enfront del port i té un ampli i lluminós menjador, dirigit per Àngels, de moderna i elegant decoració de línia clàssica. Celler, amb unes 80 referències. Té 2 varietats de pa d’elaboració pròpia. Disposen d’una cafeteria amb servei de tapes i racions.

Altres especialitats de l’àmplia carta són els bunyols de bacallà, 10,50; ortigues de mar, 13,50; sipions saltejats, 16,50; llagostins, 28,60; arròs caldós amb escamarlans i llagostins, 22,50; llenguado, 20,00; rap a la marinera, 21,00; graellada de peix, 31,80; turbot als alls tendres, 28,00; turnedó al pebre, 23,50; crep farcit de crema catalana, 6,60; sorbet de cítrics, 5,00.

També ofereix un Menú, 20,90 i un Menú Montsià, 45,10. El vi de la casa és el Merian (DO Terra Alta), 13,20. Preu mitjà, 35,00.

Av. Constitució, 1. (43540) Sant Carles de la Ràpita. Tel.: 977 74 10 01. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 22,30. Tanca del 20 de desembre al 20 de febrer. American Express, Diners, Master Card i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Accés per discapacitats. Admet mascotes. Capacitat total per fins a 200 comensals. Correu electrònic: rvaradero@gmail.com Web: www.varaderolarapita.com
Fèlix Llovell - 06/03/2020 - 09:07h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.