0 comentaris
11:20
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Seasons, un nou petit restaurant al nucli antic de Tarragona amb una gran cuina de records i producte de temporada
  
Després del seu pas per la Quilla d’en Xavier, de Torredembarra i el Club Nàutic de Cambrils, en Xavier Fernández i la seva esposa, Silvia Pons, han iniciat una nova singladura a Tarragona, amb l’apertura el passat 7 de febrer del restaurant Seasons.

Ubicat als peus de les escales de la catedral, al cor del nucli antic de la ciutat, ocupant el local que va ser El Gallo de Morón, aquests enamorats de la cuina dels seus records i del producte de temporada inicien una nova etapa amb el suport de la germana d’en Xavier, Eva, i el seu cunyat Giocomo, que porten la sala del petit restaurant que té una gran cuina de línia tradicional i amb tocs d’actualitat i autoria.

El menjador és acollidor, només per a 27 comensals i té un privat en un altell lateral per unes altres 16 persones. A les parets destaquen les pedres originals de l’antic fòrum romà, podent-s'hi admirar una portalada de l’època. Davant de l’establiment, la terrassa a l'aire lliure permet també, si el temps és agradable, ampliar l’aforament amb uns altres 35 comensals.

Xavier, xef en cuina i pastisseria, en gestió avançada i en direcció i administració de cuina per a cuiners i xefs, ofereix diàriament un menú setmanal per 16 euros i els caps de setmana per 18 (amb musclos, gambes, calçots arrebossats amb salsa de romesco, ranxets de pescadors, arrossos). I a més hi ha una apetitosa carta que diferencia dinars de sopars.

Al migdia, l’oferta culinària en basa en amanides (de collita pròpia de l’hort de 550 m2 que tenen a la Pobla de Montornès), entrants freds i calents (seitons marinats amb romesco, pop a la brasa, gambes vermelles de Tarragona), peix (llobarro salvatge, bacallà, turbot a l’estil Orio), carns (mitjana de vedella, melós de xai, cuixa d’ànec) i arrossos (6 varietats), acabant amb les postres (coulant, escuma de crema catalana, pastís de formatge). Als vespres, en mitges racions o senceres, estan a la carta plats freds (carpaccios, tàrtars, ibèrics, foie, anxoves), calents (records, com bombes, braves, calamars romana; i actuals (gambes, garrí a baixa temperatura, croqueta de rostits amb cullera) i coques (bacallà, recapte).

Al migdia la casa posa un aperitiu creatiu que varia diàriament, com una cresta de “salmorejo” de pebrot rostit amb pernil ibèric.

El celler té unes 35 referències i el vi de la casa és el Terra de Pau DO Catalunya, 14 euros.

Plaça Santiago Rossinyol, 2 (43003) Tarragona. Tels.: 977 238 327 i 661 540 453. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia. American Express, Diners, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Admet gossos.
Fèlix Llovell - 09/03/2020 - 11:20h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.