0 comentaris
08:50
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Un dels millors romescos de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre: Marina, a l'Ametlla de Mar
  
Un dels millors romescos de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre l’hem pogut assaborir al restaurant Marina, de l’Ametlla de Mar, juntament amb altres deliciosos plats de la cuina marinera tradicional.

Justo Fernández és andalús però de molt jovenet va venir a Catalunya. Amb dotze anys va començar a treballar de frega plats al restaurant de l'Hotel España, de Tarragona. Més tard va arribar a ser ajudant de cuiner, en diferents restaurants. Tota una vida professional als fogons. Aprenent de l'experiència viscuda dia rere dia.

Amb el suport de la seva dona, la Marina Labrador, va decidir l'any 1999 obrir el restaurant que portaria el nom de la seva esposa. Així va néixer el restaurant Marina, a l'Ametlla de Mar, al centre de la vila. L’establiment compta amb dos menjadors, un a la planta baixa i l'altre al primer pis. La decoració és senzilla, amb quadres i motius mariners que predisposen el que menjarem.

A cuina, el patró elabora els plats típics de la gastronomia marinera de la població, amb productes frescos i de qualitat. El resultat és molt positiu i el comensal pot gaudir d’excel.lents plats de peix i marisc i és que Justo, que porta molts anys davant dels fogons, és un gran coneixedor de tots aquests plats de cuina del mar, però no hi ha dubte que els “reis de la casa” són els romescos i els arrossos, com la paella. En total són 7 els diferents arrossos que hi ha a la carta. La carta de vins té una trentena de referències.

Per gaudir d’un bon àpat mariner podem començar amb el salpicó de marisc, els musclos a la marinera, les cloïsses vives, el pop amb patates gratinat amb allioli, llagostins a la planxa o a l’all i pebre, 19,00. I acabar amb un llobarro o turbot al romesco o un arròs amb llamàntol i calamars. A destacar la molt bona relació qualitat/preu.

El restaurant també ofereix tots els dies el Menú Marina, 30,00 €,Menú pica pica, 20,00 €, Menú de l’arrossejat i del peix de l’Ametlla de Mar, 25,00 € i actualment el Menú de la Tonyina, 35,00 €.

Avda. Batlle Pijoan, 17. (43860). Tel. 977 45 64 29 i 629 90 72 05. Horari: de 13,30 a 16,00. Tanca dilluns i totes les nits. American Express, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Cuina: Marinera tradicional. Aire condicionat. 1 menjador privat per fins a 50 comensals. Aparcament al pàrquing municipal al costat del restaurant. Preu mitjà: 30 €.
Fèlix Llovell - 21/09/2020 - 08:50h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.