L'arrossejat, el plat més emblemàtic de Calafell, al restaurant Masia de la Platja
Entre les exquisides receptes ancestrals marineres que poden assaborir-se a la Costa Daurada trobem l'arrossejat, el plat més emblemàtic i representatiu de la gastronomia local de Calafell. Aquest plat, completament autòcton, consisteix en un ... » continuar
Fèlix Llovell - 27/06/2017 - 10:20h
¿Qué son los bonos deportivos de apuestas y cómo funcionan?
Los bonos de bienvenida son un tipo de estrategia comercial que los operadores lanzan para aumentar el número de apostantes de sus servicios, o por lo menos intentarlo. Son unas promociones especiales que suelen darse en el momento en el que el ... » continuar
Publi-espai - 27/06/2017 - 10:03h
¿Cómo funciona una casa de apuestas online?
Si ya conocemos las principales ventajas de las casas de apuestas que operan a través de Internet, es más que probable que estemos buscando una buena plataforma que realmente nos interese. Uno de los errores más comunes que el usuario comete es ... » continuar
Publi-espai - 27/06/2017 - 07:26h
Miramar, Cambrils. 60 anys. Història d'un somni
“1957-2017. Han passat 60 anys d’ençà que es va iniciar aquesta història, la nostra! La d’una família que ha treballat sempre amb il•lusió i volem celebrar-ho amb un dinar-inauguració dels actes d’aquest emblemàtic any”. Així deia ... » continuar
Fèlix Llovell - 24/06/2017 - 10:40h
El Parador de Tortosa millora l'accés a l'establiment
Fa poques setmanes han acabat les obres de reforma i millora de l’accessibilitat del Parador de Turisme de Tortosa, en les que s’han invertit uns 150.000 euros. Aquestes obres inclouen un nou ascensor que permet l’accés a minusvàlids i, si ... » continuar
Fèlix Llovell - 20/06/2017 - 18:30h
Sanromà, de Castellvell del Camp, guardonat per la seva excel.lent cuina
El conegut i prestigiós restaurant de Castellvell del Camp, situat a l’entrada de la població, a només a dos quilòmetres de Reus, ha estat guardonat per l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, en el seu lliurament de Premis corresponents al ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/06/2017 - 10:12h
Mas Rosich a la nostra, a Alcover, joventut, entusiasme i professionalitat
Als afores de la població, al començament de la carretera que porta a Prades, en un petit turó envoltat de vegetació i d’arbres es troba el restaurant Mas Rosich que des d’inicis de febrer d’aquest any està a càrrec dels joves cuiners ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/06/2017 - 08:36h
Casa Gallau, de Cambrils estrena la terrassa d'estiu
Ja entrada la primavera, arriba el bon temps i res millor per un bon dinar o sopar el marc d’una bonica terrassa a l’aire lliure i, si pot ser, arbrada. Els restaurants que disposen d’ella ja les estan posant en marxa i aquest és el cas de ... » continuar
Fèlix Llovell - 02/06/2017 - 08:57h
O Xantar Mediterráneo, fusió de cuina tradicional catalana i gallega, amb excel.lent producte i bona elaboració
La família Rodríguez d'origen gallec es va establir en la Costa Daurada fa diverses dècades i al costat mateix de la platja de Salou va establir un restaurant. La segona generació representada per Joshua Rodríguez aprofitant el local el va ... » continuar
Fèlix Llovell - 29/05/2017 - 11:30h
Nou menú degustació 'El camí que hem fet; 25 tastos per a 25 anys' de les Moles, d'Ulldecona
El Restaurant Les Moles, d’Ulldecona, ha presentat a la premsa el nou menú degustació "El camí que hem fet; 25 tastos per a 25 anys". Jeroni Castell el va explicar així: “Aquest 2017 fa 25 anys que uns joves atrevits, inconscients i bojos ... » continuar
Fèlix Llovell - 25/05/2017 - 16:17h
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 285
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat