Barcelona, capital del turismo  y los congresos
La tenemos a tan solo 100 kms, menos de una hora en coche y, sin duda, Barcelona es una de las ciudades más modernas y cosmopolitas de Cataluña, y de Europa. Miles de turistas la visitan cada año, ya que se trata de una ciudad muy viva, donde ... » continuar
Redacció TT - 26/09/2017 - 21:14h
Termes de Montbrió, un hotel con magnífico espacio termal, jardines y restaurante Sequoia
Situado en Montbrió del Camp, a sólo 8 kms. de la playa de Cambrils, el establecimiento dispone de 17 hectáreas para escaparse de la rutina y sumergirse en un universo de bienestar. Destaca el gran jardín arbolado, destacando las exuberantes ... » continuar
Fèlix Llovell - 25/09/2017 - 10:32h
Restaurant Sequoia inicia una nova i positiva línia gastronòmica
Sequoia és el restaurant de l’hotel Termes Montbrió que aquesta Guia Gourmand el va distingir com “Restaurant de l’any 2001” i que darrerament ha renovat totalment el seu equip directiu i ha iniciat una destacada línia gastronòmica que ... » continuar
Fèlix Llovell - 25/09/2017 - 10:29h
Espai Prioral by Joan Urgellès, cuina de fusió als peus de la Prioral de Reus
El prestigiós xef Joan Urgellès, pel seu restaurant reusenc que porta el seu nom, es va fer càrrec de l’Espai Prioral el passat mes d'abril, situat en ple centre de Reus, front de la Prioral de Sant Pere, l’església més destacada de la ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/09/2017 - 09:10h
L'Original experiències gastronòmiques, cuina creativa d'autor a Cambrils
El jove xef, Joan Llaberia, després dels seus estudis a l'Escola d'Hostaleria de Cambrils i fer el post grau de direcció de cuina, a l'Escola d'hostaleria de Sant Pol de Mar, va iniciar la seva experiència professional en prestigiosos restaurants ... » continuar
Fèlix Llovell - 12/09/2017 - 08:12h
Masia del Pla, cuina tradicional catalana de producte proper i de temporada, al Pla de Santa Maria
A 360 metres sobre el nivell del mar, a pues de la serra de Miramar, a una plana es on es troba el restaurant, una masia d’estil català on s’han produït diverses ampliacions i reformes al llarg de la seva historia. A l’any 2001 Marc Mestres i ... » continuar
Fèlix Llovell - 06/09/2017 - 07:45h
Carbayu, una referència gastronòmica molt recomanable al Morell
Des de que l’Albert Álvarez, a l’any 2011, va agafar la direcció del restaurant Carbayu, l’establiment ubicat en una antiga casa senyorial de 1750 que va ser de la Marquesa del Morell, coneguda com “La Dolça”, al centre de la població, ... » continuar
Fèlix Llovell - 30/08/2017 - 09:35h
Albert Guzmán, la cuina d’autor a Sant Carles de la Ràpita
Albert Guzmán s’ha fet molt popular des de que va ser un dels 4 protagonistes del capítol del programa Joc de Cartes, de TV3, dedicat als millors arrossos del Delta. Teníem molta curiositat per conèixer la seva cuina i la primera visita al seu ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/08/2017 - 09:17h
Palau del Baró, la cuina del Delta al barri antic de Tarragona
Des del passat 30 de març Tarragona compta amb un restaurant que ofereix la tradicional cuina del delta de l’Ebre. Ocupa el Palau del Baró, situat al nucli antic, al carrer Santa Anna, a prop de la plaça del Forum. El palau va ser residència ... » continuar
Fèlix Llovell - 16/08/2017 - 11:46h
Bonmont, a Mont-Roig del Camp, inaugurarà l'any que ve l'Hotel de 5 estrelles
El camp de golf Bonmont, a Mont-roig del Camp, va ser fundat al 1990 pel francès Henri-Ferdinand Lavanchy. El famós expert en camps de golf Robert Trent Jones Jr. va dissenyar aprofitant al màxim l'àrea del voltant de Bonmont i el seu encantador ... » continuar
Fèlix Llovell - 13/08/2017 - 09:42h
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 288
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat